Saçmalıyorsun, 5000 TL'lik sistemde 30 tl sırıtmaz. 100 tl verip kalitesiz SSD alacağıma 200 tl verip kalitelisini tercih ederim.Ucuz bir ssd bu kadar basit sen o fiyatı verdiğin ssdden samsung performansı bekleme.(A400 için yazdım)
Saçmalıyorsun, 5000 TL'lik sistemde 30 tl sırıtmaz. 100 tl verip kalitesiz SSD alacağıma 200 tl verip kalitelisini tercih ederim.Ucuz bir ssd bu kadar basit sen o fiyatı verdiğin ssdden samsung performansı bekleme.(A400 için yazdım)
Kabul etmek de bir erdemliktir.abdullah abinin topladıgı kendi sistemlerinin açık ara en iyi fp sistemleri olduguna hemfikiriz zaten.Fakat bu sistemde ssd ve ram olmuş mu? olmamış.
kavga çıkmış sen daha beğenmedim diyorsun xD. abdullah vs forum suanda.Üzgünüm ama beğenmedim.![]()
Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.SSD sorunlu olmasaydı.
baya saçmaladın. samsung falan değil as340 performansı bekliyoruz.Ucuz bir ssd bu kadar basit sen o fiyatı verdiğin ssdden samsung performansı bekleme.(A400 için yazdım)
Aslında foruma gerek yok. Daha bana cevap verilmedi çünkü.kavga çıkmış sen daha beğenmedim diyorsun xD. abdullah vs forum suanda.
Yorum yaptım ağam ne diyeyim?kavga çıkmış sen daha beğenmedim diyorsun xD. abdullah vs forum suanda.
Reis her ay bunu yapacağını söylemissin bu parçalari tek bir yerde satılmasini sağlar mısın lütfen bu şekilde daha faydali olacaktir.Bu fiyata en iyisi. Kampanyasız tek tek toplanan sistem bir de Donanım Arşivi bunu kampanyalı kaça sunar bir düşün![]()
Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin
Konu nasıl biranda Neoforzadan BX500' e ve öbür foruma döndü acaba?Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.
Yine TR'de sanırım ilk inceledim Apacer 480GB SSD modeli benim en çok memnun kaldığım modellerden biri onu da inceledim tüm deneyimlerimi anlattım canlı performans kayıtları koydum ulan onunla da dalga geçip Apaçi ram alınmaz çöp yazan bir dünya adam var. Yani arkadaşlar açık konuşayım çıldırmak üzereyim gidip BX500 öneriliyorlar şov olsun diye abartmıyorum sıcaklıktan tut hız sorunu sağlık sorununa kadar 1000 tane konu var kimse sesini çıkartmıyor.
daha iyisi varken neden tercih edilmesin ki?Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.
Yine TR'de sanırım ilk inceledim Apacer 480GB SSD modeli benim en çok memnun kaldığım modellerden biri onu da inceledim tüm deneyimlerimi anlattım canlı performans kayıtları koydum ulan onunla da dalga geçip Apaçi ram alınmaz çöp yazan bir dünya adam var. Yani arkadaşlar açık konuşayım çıldırmak üzereyim gidip BX500 öneriliyorlar şov olsun diye abartmıyorum sıcaklıktan tut hız sorunu sağlık sorununa kadar 1000 tane konu var kimse sesini çıkartmıyor.
BX500 için Technopat arama çubuğuna bakın dedin. Şimdi A400 için bakalım. (Apacer gayet iyi bir SSD)Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.