Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.

Yine TR'de sanırım ilk inceledim Apacer 480GB SSD modeli benim en çok memnun kaldığım modellerden biri onu da inceledim tüm deneyimlerimi anlattım canlı performans kayıtları koydum ulan onunla da dalga geçip Apaçi ram alınmaz çöp yazan bir dünya adam var. Yani arkadaşlar açık konuşayım çıldırmak üzereyim gidip BX500 öneriliyorlar şov olsun diye abartmıyorum sıcaklıktan tut hız sorunu sağlık sorununa kadar 1000 tane konu var kimse sesini çıkartmıyor.
A400 yerine WD Green olabilirdi.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm. Ama şu da bir gerçek Samsung dışında neredeyse her şeye kronik sorunlu denildi Bu iş bütçe meselesi.

Yine TR'de sanırım ilk inceledim Apacer 480GB SSD modeli benim en çok memnun kaldığım modellerden biri onu da inceledim tüm deneyimlerimi anlattım canlı performans kayıtları koydum ulan onunla da dalga geçip Apaçi ram alınmaz çöp yazan bir dünya adam var. Yani arkadaşlar açık konuşayım çıldırmak üzereyim gidip BX500 öneriliyorlar şov olsun diye abartmıyorum sıcaklıktan tut hız sorunu sağlık sorununa kadar 1000 tane konu var kimse sesini çıkartmıyor.
Siz kullanınca sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bizzat kullandığım bir SSD ben bir sorun ile karşılaşmadım bir sorun varsa detaylı bir konu açın herkes bilgilensin o SSD'nin orada bulunma amacı kendi kullanmamın dışında forumları da esktra gezerek az şikayet edilen ve tercih edilen bir SSD olduğunu gördüm.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam @RevDeisDou ya cevap verin artık. Konuyu dönüp dolaştırıp Technopat a getiriyorsun hocam . Gına geldi. Çıkarın kafanızdan technopat i. "Kendi " forumumuzca küfürsüz hakaretsiz elestri yapıyoruz surda.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

A400 için ölüm testine sokar mısın o ssd yi ne kadar süre dayanacak ve konulardaki gibi bir sorunla sen karşılacak misin merak ediyorum hem 1 içerik cıkar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tanıdığım kullanan arkadaşım var 1.5 yıldır idare ediyor genel olarak sorunluysa bilemem
Daha beter değilde 4k IOPS değerleri düşük biraz. Seagate Q1 varken şuan o bütçede başka SSD tercih edilmez.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,589
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom