Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
Hocam, uğraşma bırak ne sen ne onlar duracak.
Çocukluklarına ver ve geç, o kadar takılma.
Sizden istedikleri tek şey her şeyi Technopat'a bağlamamanız.
Tamam olaylar olmuş olabilir ama geçti gitti.
Her konuda konuyu oraya getiriyorsunuz, yapmayın lütfen.
Onun haricinde yaptıkları her şey için ben onlar adına özür dilerim.
Bu kadar takılmayın, diğer forumlarla sidik yarıştırmaya gerek yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
860 EVO 250GB modeli bile yazma hızları düşüyor. Her SSD'De sorun olabilir, fakat ihtimal en düşük olanı seçmek gerek bütçeye göre. Şahsen A400 tercih edilmemeliydi diye düşünüyorum, ha Technopat sallar diye düşünüyorsanız Fury 3D kullanabilirdiniz en azından.
Fury3D iyi değil. Kendim de önermiyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz

Ayrıca size daha önce BX500 480 GB modelinin sorunsuz olduğunu söyledim, bana bir kaynak sunmadınız. ''Forumların arama çubuğuna bakın'' deyip geçiştirdiniz.

Buyrun size arama çubuğu sonuçları, 1 sayfadan sadece bunları buldum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konu nasıl biranda Neoforzadan BX500' e ve öbür foruma döndü acaba?
Neoforza'nın cevabını verdim sen daha neyi bekliyorsun? Neoforza'yı ne amaçla yazdığımı orada belirttim ayriyetten gelip dersiniz ki "Neoforza'nın modeli daha iyi test etmeni öneririm" başımla beraber kaldıki geçen ay bana FSP HV PRO'nun önerisini forumdan bir arkadaş yaptı ben bu modelin TR'de olduğunu bilmiyordum ve VİDEODA BİLE O ARKADAŞA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM.

Onun için birazcık seviyeyi koruyalım şuan farkediyorum yaşı küçük kardeşlerim var ve tartışma nasıl yapılır bilmiyorlar ama bu şekilde yapılmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben benim adıma özrünü kabul etmiyorum. Bana cevap gelene kadar da yazıcam maalesef.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
kerem bro konudaki en mantıklı yorum sende.fakat niçin daha iyisi varken olmasın ki?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neoforza'nın cevabını verdim sen daha neyi bekliyorsun? Neoforza'yı ne amaçla yazdığımı orada belirttim ayriyetten gelip dersiniz ki "Neoforza'nın modeli daha iyi test etmeni öneririm" başımla beraber kaldıki geçen ay bana FSP HV PRO'nun önerisini forumdan bir arkadaş yaptı ben bu modelin TR'de olduğunu bilmiyordum ve VİDEODA BİLE O ARKADAŞA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM.

Onun için birazcık seviyeyi koruyalım şuan farkediyorum yaşı küçük kardeşlerim var ve tartışma nasıl yapılır bilmiyorlar ama bu şekilde yapılmaz
Size cevap verdim orda cevabın cevabını bekliyorum. Neoforzanın daha iyi olduğunu kanıtlamak zor değil. Hele işin içinde siz varsanız çok daha kolay. Video çekmeniz yeterli

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ayrıca size daha önce BX500 480 GB modelinin sorunsuz olduğunu söyledim, bana bir kaynak sunmadınız. ''Forumların arama çubuğuna bakın'' deyip geçiştirdiniz.

Buyrun size arama çubuğu sonuçları, 1 sayfadan sadece bunları buldum.
Doğrudur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom