G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
tabi tabi iyi edersinşaka yaptım çekirdek almaya gidiyorum izleyeceğim muhabbeti biraz
tabi tabi iyi edersinşaka yaptım çekirdek almaya gidiyorum izleyeceğim muhabbeti biraz
Hocam, uğraşma bırak ne sen ne onlar duracak.Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
kaydık başka mevzulara, ArdaM firarda...Konuyu açtım bıraktım şu an gördüm ne kadar konuşma dönmüş 10 sayfa
Fury3D iyi değil. Kendim de önermiyorum.860 EVO 250GB modeli bile yazma hızları düşüyor. Her SSD'De sorun olabilir, fakat ihtimal en düşük olanı seçmek gerek bütçeye göre. Şahsen A400 tercih edilmemeliydi diye düşünüyorum, ha Technopat sallar diye düşünüyorsanız Fury 3D kullanabilirdiniz en azından.
Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
Neoforza'nın cevabını verdim sen daha neyi bekliyorsun? Neoforza'yı ne amaçla yazdığımı orada belirttim ayriyetten gelip dersiniz ki "Neoforza'nın modeli daha iyi test etmeni öneririm" başımla beraber kaldıki geçen ay bana FSP HV PRO'nun önerisini forumdan bir arkadaş yaptı ben bu modelin TR'de olduğunu bilmiyordum ve VİDEODA BİLE O ARKADAŞA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM.Konu nasıl biranda Neoforzadan BX500' e ve öbür foruma döndü acaba?
Ben benim adıma özrünü kabul etmiyorum. Bana cevap gelene kadar da yazıcam maalesef.Hocam, uğraşma bırak ne sen ne onlar duracak.
Çocukluklarına ver ve geç, o kadar takılma.
Sizden istedikleri tek şey her şeyi Technopat'a bağlamamanız.
Tamam olaylar olmuş olabilir ama geçti gitti.
Her konuda konuyu oraya getiriyorsunuz, yapmayın lütfen.
Onun haricinde yaptıkları her şey için ben onlar adına özür dilerim.
Bu kadar takılmayın, diğer forumlarla sidik yarıştırmaya gerek yok.
kerem bro konudaki en mantıklı yorum sende.fakat niçin daha iyisi varken olmasın ki?Hocam, uğraşma bırak ne sen ne onlar duracak.
Çocukluklarına ver ve geç, o kadar takılma.
Sizden istedikleri tek şey her şeyi Technopat'a bağlamamanız.
Tamam olaylar olmuş olabilir ama geçti gitti.
Her konuda konuyu oraya getiriyorsunuz, yapmayın lütfen.
Onun haricinde yaptıkları her şey için ben onlar adına özür dilerim.
Bu kadar takılmayın, diğer forumlarla sidik yarıştırmaya gerek yok.
Size cevap verdim orda cevabın cevabını bekliyorum. Neoforzanın daha iyi olduğunu kanıtlamak zor değil. Hele işin içinde siz varsanız çok daha kolay. Video çekmeniz yeterliNeoforza'nın cevabını verdim sen daha neyi bekliyorsun? Neoforza'yı ne amaçla yazdığımı orada belirttim ayriyetten gelip dersiniz ki "Neoforza'nın modeli daha iyi test etmeni öneririm" başımla beraber kaldıki geçen ay bana FSP HV PRO'nun önerisini forumdan bir arkadaş yaptı ben bu modelin TR'de olduğunu bilmiyordum ve VİDEODA BİLE O ARKADAŞA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM.
Onun için birazcık seviyeyi koruyalım şuan farkediyorum yaşı küçük kardeşlerim var ve tartışma nasıl yapılır bilmiyorlar ama bu şekilde yapılmaz
Fury3D iyi değil. Kendim de önermiyorum.
Doğrudur.Kingston A400 SSD takılma sorunu
Windows 10'da kullandığım Kingston A400 240 GB SSD driverlerim güncel olmasına rağmen anlık takılıyor, donuyor. Bununla ilgili önereceğiniz program var mı?www.technopat.netKingston A400 SSD Düşük Yazma Hızı
Arkadaşlar elimde Kingston A400 var. SATA 2'de kullandığım zaman SSD'den 210 MB yazma alıyordum. Yeni sisteme geçince bu değer 63'e düştü. Sorun nedir?www.technopat.netÇözüldü: Kingston A400 SSD okuma hızı çok düşük
Arkadaşlar, 3-4 aylık bir cihazım var; sıfır aldım. Kingston A400 480 GB SSD var Kingston uygulamasına bakıyorum, sağlık durumu falan çok iyi, bir sorun gözükmüyor ama çok düşük. Mesela bir şey indiriren veya güncellerken mesela Fortnite yüklerken kasma falan olmazdı. Yavaş güncelllenmezdi. Her...www.technopat.netKingston A400 480 GB 4K okuma /yazma hızı düşük
Arkadaşlar, 3-4 aylık bir cihazım var; sıfır aldım. Kingston A400 480 GB SSD var Kingston uygulamasına bakıyorum, sağlık durumu falan çok iyi, bir sorun gözükmüyor ama çok düşük. Mesela bir şey indiriren veya güncellerken mesela Fortnite yüklerken kasma falan olmazdı. Yavaş güncelllenmezdi. Her...www.technopat.netKingston A400 120GB SSD yavaş yazma hızı sorunu
Merhaba, yeni aldığım Kingston A400 120 GB marka model SSD ile yaptığım bechmarklar sonucu yazma hızının yavaş olduğunu tespit ettim. GPT disk bölümlemesi ve UEFI olarak temiz Windows 10 kurulumu yapmıştım. Benchmark sonuçlarını ve sistem bilgim ektedir. NFO dosyam...www.technopat.netKingston A400 SSDNow sistem geç açılıyor
Arkadaşlar, sistemin açılma süresini ölçtüm; yaklaşık 55-56 saniye. Windows açılma ekranından çok BIOS ekranında turuyor fakat Windows açılma ekranı da pek hızlı açılmıyor. Sorun neden kaynaklanıyor acaba? SSD: Kingston A400 SSDNow 480GB 500MB-450MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı ANAKART: MSI B450M...www.technopat.net
Ayrıca size daha önce BX500 480 GB modelinin sorunsuz olduğunu söyledim, bana bir kaynak sunmadınız. ''Forumların arama çubuğuna bakın'' deyip geçiştirdiniz.
Buyrun size arama çubuğu sonuçları, 1 sayfadan sadece bunları buldum.
6TB yazmada %7 sağlık düşmesi dışında evetEn azından bilinene pek sorunu yok, laf yemez.