Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
tm knk gidiyorumsen boşver knk
tm knk gidiyorumsen boşver knk
sigeyt yapmış
bu arada sana cevap yok dimi hala?
Geçen BX500 için arama çubuğuna bak dedin. Şimdi A400 için bakalım.Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
peki olur. güvendiğimiz ssd diye wd green gelmezse tabi.Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
"Konu açın herkes bilgilensin" yazdığın için attım konuyuArkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
yok la nereye? o manada demedim yanlış anlamatm knk gidiyorum
Konu değiştirilmeye çalışılıyor
Napalım. Akşam değişicek mi konu acaba. Emin değildim ama yapıcam.Konu değiştirilmeye çalışılıyor
abdullah hocam daha iyi tercihler olabilirken neden bu tercihler olmuş acaba? her zaman en iyisi için uğraşıyoruz çünkü.Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz
güvendiğimiz ssd formatıyla wd green dolunca hız düşmesi sorunu videosu is coming..."Konu açın herkes bilgilensin" yazdığın için attım konuyu
şaka yaptım çekirdek almaya gidiyorum izleyeceğim muhabbeti birazyok la nereye? o manada demedim yanlış anlama
860 EVO 250GB modeli bile yazma hızları düşüyor. Her SSD'De sorun olabilir, fakat ihtimal en düşük olanı seçmek gerek bütçeye göre. Şahsen A400 tercih edilmemeliydi diye düşünüyorum, ha Technopat sallar diye düşünüyorsanız Fury 3D kullanabilirdiniz en azından.Arkadaşlar kaç yaşındasınız bilmiyorum 8 yıldır aktif olarak donanım parçalarını VS şeklinde teste sokan birisiyim ama bu şekilde bir tartışma sonuca varamaz o zaman siz bir "SORUN" içerikli konu atın ben de sizin en çok güvendiğiniz bir SSD'nin "SORUN" konusunu atayım. Böyle tartışma olmaz