Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Toplama Sistem Tavsiyesi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
yemin ederim gittim tartışma okuyacam diye noodle yaptım yiyorum :ddd

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Size cevap verdim orda cevabın cevabını bekliyorum. Neoforzanın daha iyi olduğunu kanıtlamak zor değil. Hele işin içinde siz varsanız çok daha kolay. Video çekmeniz yeterli
Yaparım güzel kardeşim ama gerçekten bazı kardeşlerimin anlaması lazım ben 28 yaşındayım ve çocuk ağzıyla tartışma yapılmaz çünkü bu işin sonucu sadece kaosa çıkar. Şimdi bana yazmış ki üyemiz senden link bekliyorum halen bana BX500 'ün sorunlu olduğunu gösteren kaynak atmadın diyor. Arama çubuğuna A400 yazmasını bilip çıkan sorunları kaynak olarak veren adamın BX500 yazamayıp sorunlarını görememesi tamamen art niyettir.

Neoforza konusunda ise kötü demedim ama kullanmadığım için iyi diyemem lakin videoda önerdiğim Ram tüm ihtiyaçları karşılayacak belirli seviyede de ciddi hız aşırtmada yapılabilir "Abdullah ben merak ettim diyin onu da yapıp forumda konu açayım" ama bu işler afedersiniz sidik yarıştırıp kavga etmekle olmaz.

Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Yaparım güzel kardeşim ama gerçekten bazı kardeşlerimin anlaması lazım ben 28 yaşındayım ve çocuk ağzıyla tartışma yapılmaz çünkü bu işin sonucu sadece kaosa çıkar. Şimdi bana yazmış ki üyemiz senden link bekliyorum halen bana BX500 'ün sorunlu olduğunu gösteren kaynak atmadın diyor. Arama çubuğuna A400 yazmasını bilip çıkan sorunları kaynak olarak veren adamın BX500 yazamayıp sorunlarını görememesi tamamen art niyettir.

Neoforza konusunda ise kötü demedim ama kullanmadığım için iyi deyemem lakin videoda önerdiğim Ram tüm ihtiyaçları karşılayacak belirli seviyede de ciddi hız aşırtmada yapılabilir "Abdullah ben merak ettim diyin onu da yapıp forumda konu açayım" ama bu işler afedersiniz sidik yarıştırıp kavga etmekle olmaz.
Sağol reis gevrek yumuşacık oldu valla

Kralex03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ahmet gültekin
Teknoloji atışması bitmez hocam şans işidir az çok burada herkesin bilgisi var istişare edelim kalp kırmayalım ona göre iyidir sana göre kötüdür bu tartışma bitmez :)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Neoforza konusunda ise kötü demedim ama kullanmadığım için iyi deyemem lakin videoda önerdiğim Ram tüm ihtiyaçları karşılayacak belirli seviyede de ciddi hız aşırtmada yapılabilir "Abdullah ben merak ettim diyin onu da yapıp forumda konu açayım" ama bu işler afedersiniz sidik yarıştırıp kavga etmekle olmaz.
BX500 ün sorunlu olduğunu inkar eden mi var? Varsa tebrik ederim artık o bir FBI ajanı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
ekipliye one man squad girmek gibi oldu Abdullah hocamınki :D
Bem de arada giriyorum ama genelde izliyorum.
Hayir yani Abdullah abiyi tanıyorsam bu tartişmalar ona yaramıyor adam bir sinire forumuda kapar youtube da o potansiyeli hissediyorum :) inşallah önümuzdeki aylar bu içeriğin devami gelmeye devam eder.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Bütün forum cahil. Patron biliyor gibi oldu biraz.
Türkiye'de eleştirmek biraz alışıla gelmişin dışında olduğu için belki öyle bir psikoloji vardır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom