Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yemin ederim gittim tartışma okuyacam diye noodle yaptım yiyorum :ddd
Grax adamdır en güzeliben de çubuk kraker
Yaparım güzel kardeşim ama gerçekten bazı kardeşlerimin anlaması lazım ben 28 yaşındayım ve çocuk ağzıyla tartışma yapılmaz çünkü bu işin sonucu sadece kaosa çıkar. Şimdi bana yazmış ki üyemiz senden link bekliyorum halen bana BX500 'ün sorunlu olduğunu gösteren kaynak atmadın diyor. Arama çubuğuna A400 yazmasını bilip çıkan sorunları kaynak olarak veren adamın BX500 yazamayıp sorunlarını görememesi tamamen art niyettir.Size cevap verdim orda cevabın cevabını bekliyorum. Neoforzanın daha iyi olduğunu kanıtlamak zor değil. Hele işin içinde siz varsanız çok daha kolay. Video çekmeniz yeterli
Bütün forum cahil. Patron biliyor gibi oldu biraz.Ulan 20 dakka gittik yemek yedik kavga çıkmış
Abdullah Hacıgül VS Donanım Arşivi Forum! Çok çekişmeli bir kapışma var sayın seyirciler
Sağol reis gevrek yumuşacık oldu vallaYaparım güzel kardeşim ama gerçekten bazı kardeşlerimin anlaması lazım ben 28 yaşındayım ve çocuk ağzıyla tartışma yapılmaz çünkü bu işin sonucu sadece kaosa çıkar. Şimdi bana yazmış ki üyemiz senden link bekliyorum halen bana BX500 'ün sorunlu olduğunu gösteren kaynak atmadın diyor. Arama çubuğuna A400 yazmasını bilip çıkan sorunları kaynak olarak veren adamın BX500 yazamayıp sorunlarını görememesi tamamen art niyettir.
Neoforza konusunda ise kötü demedim ama kullanmadığım için iyi deyemem lakin videoda önerdiğim Ram tüm ihtiyaçları karşılayacak belirli seviyede de ciddi hız aşırtmada yapılabilir "Abdullah ben merak ettim diyin onu da yapıp forumda konu açayım" ama bu işler afedersiniz sidik yarıştırıp kavga etmekle olmaz.
BX500 ün sorunlu olduğunu inkar eden mi var? Varsa tebrik ederim artık o bir FBI ajanı.Yaparım güzel kardeşim ama gerçekten bazı kardeşlerimin anlaması lazım ben 28 yaşındayım ve çocuk ağzıyla tartışma yapılmaz çünkü bu işin sonucu sadece kaosa çıkar. Şimdi bana yazmış ki üyemiz senden link bekliyorum halen bana BX500 'ün sorunlu olduğunu gösteren kaynak atmadın diyor. Arama çubuğuna A400 yazmasını bilip çıkan sorunları kaynak olarak veren adamın BX500 yazamayıp sorunlarını görememesi tamamen art niyettir.
Neoforza konusunda ise kötü demedim ama kullanmadığım için iyi deyemem lakin videoda önerdiğim Ram tüm ihtiyaçları karşılayacak belirli seviyede de ciddi hız aşırtmada yapılabilir "Abdullah ben merak ettim diyin onu da yapıp forumda konu açayım" ama bu işler afedersiniz sidik yarıştırıp kavga etmekle olmaz.
Hayir yani Abdullah abiyi tanıyorsam bu tartişmalar ona yaramıyor adam bir sinire forumuda kapar youtube da o potansiyeli hissediyorum inşallah önümuzdeki aylar bu içeriğin devami gelmeye devam eder.ekipliye one man squad girmek gibi oldu Abdullah hocamınki
Bem de arada giriyorum ama genelde izliyorum.
Türkiye'de eleştirmek biraz alışıla gelmişin dışında olduğu için belki öyle bir psikoloji vardırBütün forum cahil. Patron biliyor gibi oldu biraz.
Yok aldım cevabı sıkıntı yok.@RevDeisDou cevabın cevabı yattı aga :/
okuduğum onca sayfa içinde en haklı yorum bu...Türkiye'de eleştirmek biraz alışıla gelmişin dışında olduğu için belki öyle bir psikoloji vardır
BX500 ün sorunlu olduğunu inkar eden mi var? Varsa tebrik ederim artık o bir FBI ajanı.