DenizKYNK
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Arkadaşlar donanım arşivine ulaşmak istiyorum, nerden ulaşabilirim? @Abdullah Hacıgül
burdanArkadaşlar donanım arşivine ulaşmak istiyorum, nerden ulaşabilirim? @Abdullah Hacıgül
Konu açıp değil de profil mesajından etiketlersiniz daha iyi olur. Bakmıyorsa işi vardır veya görmemiştir. Sürekli etiket atmak olmaz.Bakmıyor ki.
Denk gelirse görür ancak.Bakmıyor ki.
mehmet yılmazı etiketle ama önce sorununu bir söyle biz yardımcı olalımBakmıyor ki.
Ya RX580 Armorum var ısınıyor çok konu açtım 3 farklı forum da konu açtım kimse çözüm bulamıyor. Sistemim de DA-V4 o yüzden donanım arşivine ulaşmak istiyorum.mehmet yılmazı etiketle ama önce sorununu bir söyle biz yardımcı olalım
bunu çözmek için abdullah abiye gerek yok @RevDeisDou yardım eder sanaYa RX580 Armorum var ısınıyor çok konu açtım 3 farklı forum da konu açtım kimse çözüm bulamıyor. Sistemim de DA-V4 o yüzden donanım arşivine ulaşmak istiyorum.
Termal macun yeniledin mi?Ya RX580 Armorum var ısınıyor çok konu açtım 3 farklı forum da konu açtım kimse çözüm bulamıyor. Sistemim de DA-V4 o yüzden donanım arşivine ulaşmak istiyorum.
Dostum aldığım günden beri böyle bu kart kronik sorunlu ve bunun çözümü yok. Yani donanım arşivi ve itopya tarafından kazıklandım. Keşke bu sıcaklıkların aldığım zaman sorun olacağını bilseydim.Undervolt yaptınız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç senelik kart? en son ne zaman macununu değiştirdiniz? kasa modeli ne?
Kart kronik sorunlu termal pad ile falan alakası yok.Termal macun yeniledin mi?
@RevDeisDou hocam bi bakar mısınız acaba?bunu çözmek için abdullah abiye gerek yok @RevDeisDou yardım eder sana
Dostum aldığım günden beri böyle bu kart kronik sorunlu ve bunun çözümü yok. Yani donanım arşivi ve itopya tarafından kazıklandım. Keşke bu sıcaklıkların aldığım zaman sorun olacağını bilseydim.
Kart kronik sorunlu termal pad ile falan alakası yok.
@RevDeisDou hocam bi bakar mısınız acaba?