donanım arşivine teşekkür ederim

ztn oc yapmayacağım sadece para biriktirip güçlü fan alıp işlemciye oc yapacağım
İşlemci fanı önerisi istediğin konuya bak orda 2 soğutucu önerdim onları alabilirsin kullanan arkadaşı etiketledim sorarsın sorunu o arkadaşa

sağlam para biriktirip corsair veya asus sıvı soğutma alımayı planlıyorum
Bence asus ve corsair alma radyötör boyutları aynı sadece popa o bu değişiyor şiddetle bu soğutucuyu öneririm yanlış anlama ıd cooling den para almadım ama adamların soğutucuları corsair asus a taş çıkartır bırakıyorum linkini türkçe incelemesi de var onu da bırakıyorum Marka bağımlısı olursan cebinde çok para çıkar haberin olsun kendini bu markalara kaptırma kim iyi fiyata iyi ürün veriyorsa onu al bu dediklerimi unutma
Id cooling bu fiyatta böyle soğutucular üretmeye devam ederse vazgeçilmezim

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.
teşekkürler
Bence asus ve corsair alma radyötör boyutları aynı sadece popa o bu değişiyor şiddetle bu soğutucuyu öneririm yanlış anlama ıd cooling den para almadım ama adamların soğutucuları corsair asus a taş çıkartır bırakıyorum linkini türkçe incelemesi de var onu da bırakıyorum Marka bağımlısı olursan cebinde çok para çıkar haberin olsun kendini bu markalara kaptırma kim iyi fiyata iyi ürün veriyorsa onu al bu dediklerimi unutma
dur bakalım sistem gelsin bakıcam fanlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Id cooling bu fiyatta böyle soğutucular üretmeye devam ederse vazgeçilmezim
şimdi birde yüksek sistem alınca iyi oyunlar oynamak gerekiyor birde oyunlara para vercez :/

Son düzenleme:
teşekkürler

dur bakalım sistem gelsin bakıcam fanlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi birde yüksek sistem alınca iyi oyunlar oynamak gerekiyor birde oyunlara para vercez :/
Taktik eğer istediğin oyunlar online drğil ise benim gibi crek indir bence ne para vericeksin

Geri