DONANIM İLE SEÇİM 2023'E DOĞRU

KILIÇDAROĞLU BUNDAN SONRAKİ SÜRECTE NE YAPAR

21:30 da acıklama yapacak gibi. İstafa eder muhtemelen. Ülkece kaybettik. Erdoğan, şeriatçılar ve Suriyeliler kazandı.
2018 seçimlerinde bu kadar sinir stress olmamıştım artık bitti hocam son başkanlığı ülke gitti

Helal, kolay gelsin falan derler.
abi ben bu milleti anlayamıyorum beynim almıyor almıyor o kadar şey yaşadık
dolar almış başını gitmiş, her şeye her gün zam ggeliyor, hafta sonu bir genç olarak çarşıya çıkıp cafeye gitsek desek en az 500lük oluyoruz, mülteciler her gün kadınlarımızı taciz- tecavüz ediyor daha binlerce şey var ama bizim halkımız da utanma olmadığı için köle olmayı tercih ediyor.

ülkede dolar bitti haberin var mı senin ? zaten benim tanıdıklarım var onlar sayesinde bi şekil kurtulabilirim ben
Kurtul kanka, sıkıntı yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Afganlar suriylelier ananıza bacınıza tecavüz edince ağlamayın
Helal, kolay gelsin falan derler.
Farkındayım, çok üzgünsünüz. Bu sefer gerçekten kazanacağınıza inanmıştınız ve KK sizi yeniden hayâl kırıklığına uğrattı. Bu yüzden hakaretlerinizi umursamıyorum, acınıza veriyorum.

Kurtul kanka, sıkıntı yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farkındayım, çok üzgünsünüz. Bu sefer gerçekten kazanacağınıza inanmıştınız ve KK sizi yeniden hayâl kırıklığına uğrattı. Bu yüzden hakaretlerinizi umursamıyorum, acınıza veriyorum.
KK istifa etmeli. Lakin şunu bil ki bu ülkeye hiçbir zaman şeriat falan gelmeyecek. Ama haklı olduğunuzu kanıtladınız tebrikler. Bu iktidarın gitmesi için önce muhalefetin gitmesi lazım. Sevin ama bil ki sende bende kaybettik. Tek diyeceğim bu

KK istifa etmeli. Lakin şunu bil ki bu ülkeye hiçbir zaman şeriat falan gelmeyecek. Ama haklı olduğunuzu kanıtladınız tebrikler. Bu iktidarın gitmesi için önce muhalefetin gitmesi lazım. Sevin ama bil ki sende bende kaybettik. Tek diyeceğim bu
Hocam, şeriat siyasetin meselesi değil. Toplum şeriat isteyecek bilince kavuşursa, gelir. Toplum bunu istemezse, gelmez. Siyaset ötesi bir mesele olarak bakıyorum buna.

Kılıçdaroğlu 21:30'da açıklama yapacakmış. Ne diyeceğini merakla bekliyorum.

Erdoğan, "Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek." demişti. Bunun doğru olduğunu yaşayarak göreceğiz.

Hocam, şeriat siyasetin meselesi değil. Toplum şeriat isteyecek bilince kavuşursa, gelir. Toplum bunu istemezse, gelmez. Siyaset ötesi bir mesele olarak bakıyorum buna.
Anayasanın değişmez ilk 4 maddesine göre gelemez. Gelirse getirenleri de şeriatı da yollarız.
Kılıçdaroğlu 21:30'da açıklama yapacakmış. Ne diyeceğini merakla bekliyorum.
İstifa etmesini umuyorum. Kendisinden razı sayılırım ama sinirliyim. İstifa etmezse iyice sinirlenirim.
Erdoğan, "Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek." demişti. Bunun doğru olduğunu yaşayarak göreceğiz.
Maalesef görmeyeceğiz. Keşke görebilseydik.

Ben Tüm Türkiye için üzülüyorum. Erdoğanın yaptığı yolsuzluklar belli. En azından KK seçilip sonra onu da göndermeliydik

Ben Tüm Türkiye için üzülüyorum. Erdoğanın yaptığı yolsuzluklar belli. En azından KK seçilip sonra onu da göndermeliydik
Yav, hocam. Daha partiden gönderemediğiniz adama CB yetkisi verip, gönderebileceğinizi size düşündüren nedir? Komik yani...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri