21:30 da acıklama yapacak gibi. İstafa eder muhtemelen. Ülkece kaybettik. Erdoğan, şeriatçılar ve Suriyeliler kazandı.KILIÇDAROĞLU BUNDAN SONRAKİ SÜRECTE NE YAPAR
Afganlar suriylelier ananıza bacınıza tecavüz edince ağlamayınHahahhahaha, 2028'e kadar ağlamaya devam edebilirsin kanka.
Helal, kolay gelsin falan derler.Afganlar suriylelier ananıza bacınıza tecavüz edince ağlamayın
2018 seçimlerinde bu kadar sinir stress olmamıştım artık bitti hocam son başkanlığı ülke gitti21:30 da acıklama yapacak gibi. İstafa eder muhtemelen. Ülkece kaybettik. Erdoğan, şeriatçılar ve Suriyeliler kazandı.
abi ben bu milleti anlayamıyorum beynim almıyor almıyor o kadar şey yaşadıkHelal, kolay gelsin falan derler.
Kurtul kanka, sıkıntı yokülkede dolar bitti haberin var mı senin ? zaten benim tanıdıklarım var onlar sayesinde bi şekil kurtulabilirim ben
Afganlar suriylelier ananıza bacınıza tecavüz edince ağlamayın
Farkındayım, çok üzgünsünüz. Bu sefer gerçekten kazanacağınıza inanmıştınız ve KK sizi yeniden hayâl kırıklığına uğrattı. Bu yüzden hakaretlerinizi umursamıyorum, acınıza veriyorum.Helal, kolay gelsin falan derler.
KK istifa etmeli. Lakin şunu bil ki bu ülkeye hiçbir zaman şeriat falan gelmeyecek. Ama haklı olduğunuzu kanıtladınız tebrikler. Bu iktidarın gitmesi için önce muhalefetin gitmesi lazım. Sevin ama bil ki sende bende kaybettik. Tek diyeceğim buKurtul kanka, sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkındayım, çok üzgünsünüz. Bu sefer gerçekten kazanacağınıza inanmıştınız ve KK sizi yeniden hayâl kırıklığına uğrattı. Bu yüzden hakaretlerinizi umursamıyorum, acınıza veriyorum.
Hocam, şeriat siyasetin meselesi değil. Toplum şeriat isteyecek bilince kavuşursa, gelir. Toplum bunu istemezse, gelmez. Siyaset ötesi bir mesele olarak bakıyorum buna.KK istifa etmeli. Lakin şunu bil ki bu ülkeye hiçbir zaman şeriat falan gelmeyecek. Ama haklı olduğunuzu kanıtladınız tebrikler. Bu iktidarın gitmesi için önce muhalefetin gitmesi lazım. Sevin ama bil ki sende bende kaybettik. Tek diyeceğim bu
Anayasanın değişmez ilk 4 maddesine göre gelemez. Gelirse getirenleri de şeriatı da yollarız.Hocam, şeriat siyasetin meselesi değil. Toplum şeriat isteyecek bilince kavuşursa, gelir. Toplum bunu istemezse, gelmez. Siyaset ötesi bir mesele olarak bakıyorum buna.
İstifa etmesini umuyorum. Kendisinden razı sayılırım ama sinirliyim. İstifa etmezse iyice sinirlenirim.Kılıçdaroğlu 21:30'da açıklama yapacakmış. Ne diyeceğini merakla bekliyorum.
Maalesef görmeyeceğiz. Keşke görebilseydik.Erdoğan, "Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek." demişti. Bunun doğru olduğunu yaşayarak göreceğiz.
etmedi zort21:30 da acıklama yapacak gibi. İstafa eder muhtemelen. Ülkece kaybettik. Erdoğan, şeriatçılar ve Suriyeliler kazandı.
Yav, hocam. Daha partiden gönderemediğiniz adama CB yetkisi verip, gönderebileceğinizi size düşündüren nedir? Komik yani...Ben Tüm Türkiye için üzülüyorum. Erdoğanın yaptığı yolsuzluklar belli. En azından KK seçilip sonra onu da göndermeliydik
KK o kadar da güçlü bir isim değil RTE karşısında. Yamuk yapamaz. Seçimde de rahat gider.Yav, hocam. Daha partiden gönderemediğiniz adama CB yetkisi verip, gönderebileceğinizi size düşündüren nedir? Komik yani...