Evde hangi operatörlerin hangi altyapıları var o önemli.Bölgeye göre hangi ISS önerirsiniz? Ayrıca uygun paket taahhütlü taahhütsüz paket öneriniz var mıdır? Tecrübeleriniz bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Yeni tutuldu ev pek bilgim yok şuan.Evde hangi operatörlerin hangi altyapıları var o önemli.
Adresi sorgulat ISS lerin sitelerinden.Yeni tutuldu ev pek bilgim yok şuan.
Gigaspeeed bakmanı öneririm fiyatı güzelBölgeye göre hangi ISS önerirsiniz? Ayrıca uygun paket taahhütlü taahhütsüz paket öneriniz var mıdır? Tecrübeleriniz bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Onları yaptım çoğu var gözüküyor ancak güvenmiyorum. Örnek olarak Superonline olan x yerinde altyapı yok deyip superbox teklif ediyor.Adresi sorgulat ISS lerin sitelerinden.
Bu gibi markalar modemi veriyorlar mı bilgin var mı?Gigaspeeed bakmanı öneririm fiyatı güzel
fiberde veriyorlar ama adsl/vdsl'de vermiyorlar. şayet modem ihtiyacın olursa 2 adet modem mevcut elimde.Bu gibi markalar modemi veriyorlar mı bilgin var mı?
Sağ olasın bakalım inşallah gerek kalmaz.fiberde veriyorlar ama adsl/vdsl'de vermiyorlar. şayet modem ihtiyacın olursa 2 adet modem mevcut elimde.