Ya tabii ki bende başta öyle düşünüyodum sonradan dedimki acaba 4080 almak mı daha mantıklı diye fps testlerini açtım hemen hemen aynı fiyat 16gb vram 30 fps fark dedim bu daha mantıklıhe birde o var beslemeye bilir 4080 i
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence attığım dha mantıklı ryzen 7 7800x3d var 4070 süper var on numara: D
4070 super ile aralarındaki fark azımsanacak bir fark değil bende karar veremedim bir türlü4080 çok güçlü 7500f daha giriş seviyesi ,daha altı bi işlemci yok belki 4k kurtarabilir
arkadaşların 4070S attığı sistem güzel ama sizin de dediğiniz gibi fark çok fazla iki ekran kartı arasındaki 4070Ti süper ekran kartına sahip bir sistem bakmanızı öneririm4070 super ile aralarındaki fark azımsanacak bir fark değil bende karar veremedim bir türlü
Evet Bende Aynısını Düşünüyorum Öyle hızlı ugrade leyemem ama 1-2 arasında upgradeliyeibliceğimi düşündüm ancak şimdi biraz düşününce öyle 4k oyun için değil uhd oyniyacağım ve iş içinde kullanacağım işlemcininde büyük önem arz ettiğini düşününce ve bir daha upgrade yapmak istiyor muyum diye kendime soruyorum şuanarkadaşların 4070S attığı sistem güzel ama sizin de dediğiniz gibi fark çok fazla iki ekran kartı arasındaki 4070Ti süper ekran kartına sahip bir sistem bakmanızı öneririm
Ama derseniz anakart ve işlemciyi yavaş yavaş yükseltirim 4080 li olanı alın bence kartın kendisi 40K zaten. Kurumuz çok oynak.
Evet Bende Aynısını Düşünüyorum Öyle hızlı ugrade leyemem ama 1-2 arasında upgradeliyeibliceğimi düşündüm ancak şimdi biraz düşününce öyle 4k oyun için değil uhd oyniyacağım ve iş içinde kullanacağım işlemcininde büyük önem arz ettiğini düşününce ve bir daha upgrade yapmak istiyor muyum diye kendime soruyorum şuan
4070 ti ile 4070 super arasında çok bir fark yok super daha iyi hatta şahsi fikrimce ama bu da güzelmişKorumalı: BLADE-4070-MAGAZA / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4070-MAGAZA oyuncu bilgisayarı RTX 4070 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
böyle bir sistem var
Sistem olarak atmak istedim kötü bir sistem değil. 4070Ti daha iyi 4070S göre. ama dediğim gibi 4080 ile bu ekran kartlarını karşılaştırınca gene 4080 kazanıyor... 4080 alıp işlemcinizi yükseltmeniz daha iyi olur gibi4070 ti ile 4070 super arasında çok bir fark yok super daha iyi hatta şahsi fikrimce ama bu da güzelmiş
Sanırım Arkadaşın Attığı 4070 superli sistemi alıcağım anakartı 400 liraya 1 üst modelini alim mi sanırım port sayısı artıyor ancak mhz düşüyor bir de soğutucuyu cooler master mı yapim az farkla yoksa thermalright iyi mi?Sistem olarak atmak istedim kötü bir sistem değil. 4070Ti daha iyi 4070S göre. ama dediğim gibi 4080 ile bu ekran kartlarını karşılaştırınca gene 4080 kazanıyor... 4080 alıp işlemcinizi yükseltmeniz daha iyi olur gibi
Sanırım Attığın Kasayı Alıcam Gibi Duruyor Sence Özelleştirirsem iyi olur dediğin bir şey var mı yazar mısın?ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.071,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
sanki uyguna vardı gibi de o yüzden bir bakayım
birde onu geçtim anakart ram den kısılmış öyle 4080 takmışlar 40 cl yüksek bir değer
ELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUAL4070SUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ben olsam bunu alırım
Thermalright iyidir hacıSanırım Arkadaşın Attığı 4070 superli sistemi alıcağım anakartı 400 liraya 1 üst modelini alim mi sanırım port sayısı artıyor ancak mhz düşüyor bir de soğutucuyu cooler master mı yapim az farkla yoksa thermalright iyi mi?
Sanırım Attığın Kasayı Alıcam Gibi Duruyor Sence Özelleştirirsem iyi olur dediğin bir şey var mı yazar mısın?
2 gün önce bu soğutucu gaming.gen.tr de 1499₺ idi , paylaşmıştım.Bütçemi zorlayarak bu sistemi alıyorum mümkün olduğunca ucuz olan bir soğutucu harika olur
VULCAN-4080 / AMD Ryzen 5 7500F / GALAX GeForce RTX 4080 ST 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-4080 oyuncu bilgisayarı GALAX RTX 4080 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Bir de bu kasadaki güç kaynağı güvenilir mi?
Sence Ana Kart Güçlendirilmeli mi?Thermalright iyidir hacı