Yardım Dostlar rust öğreniyorum yardım lazım

OMARZ

80+
Reaksiyon skoru
49
dostlar düşman basesinin alet dolabını kırdıktan sonra alet dolabı atamıyorum ve baseyi kapatamıyorum bunun bi yolu varmı normalde kırdıktan sonra atılabiliyor olması lazım videolarda öyle en azından.

öncelikle geçmiş olsun , basede 2.ci bir dolap olabilir mi yani multi ts

• Hahaha
Reaksiyonlar: Erik
öncelikle geçmiş olsun , basede 2.ci bir dolap olabilir mi yani multi ts
bu imkansız çünkü 2 3 basede şu ana kadar atamadım olmuyor yapı izniniz yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kilidi olmayanlarda yetki alıp kapatabiliyorum

bu imkansız çünkü 2 3 basede şu ana kadar atamadım olmuyor yapı izniniz yok diyor

sadece kilidi olmayanlarda yetki alıp kapatabiliyorum
atabiliyor olman gerek , modlu sunucu falan mı yoksa başka sunucularda denedinmi

dostlar düşman basesinin alet dolabını kırdıktan sonra alet dolabı atamıyorum ve baseyi kapatamıyorum bunun bi yolu varmı normalde kırdıktan sonra atılabiliyor olması lazım videolarda öyle en azından.
silmeni öneririm, geç olmadan sonra her gün bana dua ediceksin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Erik
oyunun beni attığı ilk sunucudayım kolay başlangıç sunucusu resmi sunucu bu fark eder mi??
multi ts yoksa aklıma başka bişi gelmiyor sunucu değiştirip bi denersin biz genelde x2 wolf vs vs sunucularda oynuyorduk

Multi olabilir Base surlu fln mı

zaten ekip oldukça giriyorum tek oynamıyorum

500 saat video izlemem vardır ama sdmfksfm

muhtemelen sunucu ile alakalı başlangıç olduğu için izin vermiyor millet öğrensin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,241
Üyeler
183,251
Son üye
Royce
Geri