Dosya virüslü mü temiz mi?

Alindirim

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda kullandığım (kendi bilgisayarımda şimdi kullanacağım) uygulamanın iki farklı sürümü var. İkisinde de birkaç antivirüs uygulaması virüs buluyor. Sizce uygulama virüslü mü yoksa güvenilir mi veya hangisi güvenilir gibi? Anlayan arkadaşlar rica etsem bir göz atar mısınız?

rar dosyanın içeriğinden anlaşılmaz sıkıştırılmış doslayarı çıkarıp diğer dosyaları tek tek taratman lazım. Bu şekilde bir yere varamazsın.
Benim kendim için yaptığım uygulamaları bile virustotal riskli olarak işaretliyor.

rar dosyanın içeriğinden anlaşılmaz sıkıştırılmış doslayarı çıkarıp diğer dosyaları tek tek taratman lazım. Bu şekilde bir yere varamazsın.
Benim kendim için yaptığım uygulamaları bile virustotal riskli olarak işaretliyor.
Teşekkürler öyle de deniyim bir de bu virüs diyen birkaç antivirüs programı için ne diyorsunuz göz ardı edilir mi sizce.Virüs bulanlar genelde drweb ve maxsecure diğer ikisi zaten adı hiç duyulmamış.Bilindik antivirusler temiz diyor

Dosyalardan birisi en son 2 yıl, diğeri de 4 yıl önce taranmış. Yani bu sonuçlar eski Antivirüs veritabanı sonuçları. Güncel veritabanları ile yeniden rapor oluşturdum.

2 yıl öncekinin yenilenmiş hali bu. BitDefender ve Emsisoft da pozitif sonuç vermeye başlamış. Ben şahsen pek güvenmezdim.

Bu da 4 yıl öncekinin yenilenmiş hali. Aynı şekilde pozitif oranı oldukça yüksek. Buna da güven olmaz.

Teşekkürler öyle de deniyim bir de bu virüs diyen birkaç antivirüs programı için ne diyorsunuz göz ardı edilir mi sizce.Virüs bulanlar genelde drweb ve maxsecure diğer ikisi zaten adı hiç duyulmamış.Bilindik antivirusler temiz diyor

Sadece o ikisi ise False positive denilen yanlış alarmdır. Kaspersky Eset varsa para Bitdefender ve Gdata kullanabilirsin. Ben kendim için uygulama hazırladığımdan uzun zamandır kullnmıyorum ama en sonra kaspersky kullnıyordum.

Vtotaldeki her tarama kesin doğrudur diyemeyiz. Mesea Riskware yada Malicious yazar dikkatli olman lazım diyor başına bir şey geebilirde gelmeyebilirde eğer riskli ise aradığı sende olabilirsin olmayabilirsin. Çok dallı budaklıdır bu işler..

Geri