Dosyayı silemiyorum...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,129
Selamlar, PS3 kolumu PC'me bağlamak için bir araç indirmem gerkti, indirdim. Sonradan gerek kalmadı, ben de silmeye çalıştım. Lakin silemiyorum. Sürekli başka bir yerde açık olduğundan bu dosya silinemez diyor. Bütün her yeri aradım taradım dosyayı bulamıyorum. Program ekle veya kaldır kısmından da baktım, hala aynı. Nasıl kaldırmam lazım?

Selamlar, PS3 kolumu PC'me bağlamak için bir araç indirmem gerkti, indirdim. Sonradan gerek kalmadı, ben de silmeye çalıştım. Lakin silemiyorum. Sürekli başka bir yerde açık olduğundan bu dosya silinemez diyor. Bütün her yeri aradım taradım dosyayı bulamıyorum. Program ekle veya kaldır kısmından da baktım, hala aynı. Nasıl kaldırmam lazım?
Kullandığınız program x360ce mi?

ScpServer yazıyor. SCP programını kullanıyorum.
Elime USB GamePad geçtiği için programı silmek istedim. Silemiyorum.
IObitUninstaller var hocam ona bir bakınız isterseniz orada görürse kaldırır programı
Post automatically merged:

PS3 diyor, senin dediğin XBOX360 programına benziyor.
Ben ps3 kolunu fifa da kullanmak için o programı kullandığım için söyledim

Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi deneyin bende de bazı programlarda öyle olunca bunu denemiştim ve işe yaramıştı.

Bilgisayarı yeniden başlatıp silmeyi deneyin bende de bazı programlarda öyle olunca bunu denemiştim ve işe yaramıştı.
Program yaklaşık 1 aya yakındır yüklü PC'de. Silemiyorum. Yukarıdaki Uninstall programından deneyeceğim.

IObitUninstaller var hocam ona bir bakınız isterseniz orada görürse kaldırır programı
Direkt klasör sileceğim, uygulama klasörün içinde.

şimdi tecrübem yok ama görev yöneticisinden görevi sonlandırıp deneyebilir misin bi?

şimdi tecrübem yok ama görev yöneticisinden görevi sonlandırıp deneyebilir misin bi?
Görev yöneticisine de baktım, gözümden kaçmadıysa bulamadım.

Hocam program sayesinde silemedim, lakin yine de öneriniz için çok teşekkür ederim. Görev yöneticisinde açık kalmış. Onu kapattım. Demek ki gözümden kaçtı görev yöneticisinde. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Teşekkür ederim, hallettim görev yöneticisinden.

Son düzenleme:
Bende de ucuz bir kontrolcü vardı sağ analog çalışmıyor diye indirmiştim xoutpu scp driver ve x360ce yi şimdi silemiyorum artık kolla oyuna girerken oyun çöküyor ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,214
Üyeler
191,045
Son üye
kemalkrbck12@
Geri