Download ve upload'ım normal pingim çok

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Reaksiyon skoru
12,377
Böyle bir sorunum var modeme kaç defa reset attım herkesi çıkardım internetten yok arkadaş geçmiyor modem ayarlarını sıfırlasam geçermi oyun vesayre oynanmıyor ya !
resim_2020-09-29_112415.png

Post automatically merged:

@alpolojix

Böyle bir sorunum var modeme kaç defa reset attım herkesi çıkardım internetten yok arkadaş geçmiyor modem ayarlarını sıfırlasam geçermi oyun vesayre oynanmıyor ya !Alıntıyı görüntüle

@alpolojix
TürkNet. Bildiğiniz Gibi Değil. Bekleriz.

ay çok güldüm buna. videonun kapak fotoğrafında ping 999 yazıyor. senin ping sorunun var ve bu durumda herkes türkneti övüyor. durum sloganla da çok uyumlu ay çok komik.

valla ben türknet falan bilmem. ping böyle ise yapacak bir şey yok. türknet farkı budur.

TürkNet. Bildiğiniz Gibi Değil. Bekleriz.

ay çok güldüm buna. videonun kapak fotoğrafında ping 999 yazıyor. senin ping sorunun var ve bu durumda herkes türkneti övüyor. durum sloganla da çok uyumlu ay çok komik.

valla ben türknet falan bilmem. ping böyle ise yapacak bir şey yok. türknet farkı budur.
Aradım otuz saat sonra ulaşabildim arıza kaydı oluşturdum

Evde çok kişi bağlanıyor ise öyle sıkıntılar yaşanabiliyor.

Arza kaydı oluşturdum bekliyoruz
bugün sen. dün bir türknet fiberli. ikiniz de sorun yaşadınız. o türknet fiberli olan fiber'e yeni geçmiş. ben ona türk telekom önerdim ama dinlemedi. hala uğraşıyor.

bugün sen. dün bir türknet fiberli. ikiniz de sorun yaşadınız. o türknet fiberli olan fiber'e yeni geçmiş. ben ona türk telekom önerdim ama dinlemedi. hala uğraşıyor.
Kanka türk telekomda 4-5 mbps alabiliyoruz yoksa direk türktelekom geçicez redbox 200 gb kota var bize 700 yetmiyor.

Kanka türk telekomda 4-5 mbps alabiliyoruz yoksa direk türktelekom geçicez redbox 200 gb kota var bize 700 yetmiyor.
tamam işte türk telekom geç. bu arada yakınında fiber varsa tüm binayı telekomlu yapmaya çalış. ben operasyona başladım bakalım telekom'a geçen olacak mı.

Geri