Dragos sıvı sogutma alınır mı?

Testine denk gelmedim. Puanları pek yüksek değil, göstergesi hatalı diyen falan var.

Bu modeli önerbilirim ekran istiyorsan.

360 olsun ekran sorun değil, ses takıntım var bide şu an ki kasa da no name msi mg pano alamadım dıye yar fıyatına aldım. Görüntüsü tatmin ediyorda fanlar sesli calıstıgı ıcın oyun dışı kapıyorum. Neyse konumuzaa gelcek olursak 3k vermek istiyorum segotep iyi midir fan sessizlik vs konusunda ytde videosu yok hiç

buna ne dediniz

Bunu al FSP iyidir.
Testine denk gelmedim. Puanları pek yüksek değil, göstergesi hatalı diyen falan var.

Bu modeli önerbilirim ekran istiyorsan.

Yerelde TurboX kasaları satan bilişim firmasının markası. Ürün Çin üretimi. Ne kadar kar ederek satmayı düşündüklerini bilemediğimizden kalitesini bilemeyiz. Ama TurboX ile insan kandırmaya devam ettiklerinden genel olarak bu markadan uzak durun.

Çinli firmalarda da her kategoriye ürün üreten markalara bulaşmayın. Buna Asus, MSI'da dahil. Yani gidip Asus ve MSI'dan klavye, fare, kulaklık almayın. Özenmezler demiyorum ama ana satış yaptıkları ürünler anakart, ekran kartı, psu gibi ürünler. İş gamı ne kadar ayrışırsa o kadar sorun artıyor. Yani çevre biriminde sorunyaşarsın karşında bir çözüm üretmez veya sana aynı kronik sorunu olan yeni ürünü yollar uğraşıp durursun.

Çinli firmaların da geçen yıllarda kaliteli üretim için bazı yasalar geçti. Buna uymak zorundalar yani bol üretime devam ederken, kendi kaliteli markalarını oluşturuyorlar. Bu yüzden de ana odağı soğutucu olan iyi bir Çinli marka rastgele bir fason üretim veya her kategoriye ürün çıkaran firmadan daha iyi olacaktır. Lianli mesela. Gerçi onlar tayvanlı ama asyalılar birbirinden çok etkileniyorlar. Neyse burada ülkelerinden çok anlatmak istediğim ana işini belirli kategorilerde sınırlayan firmaları tercih edin.

Geri