- Bütçe
- 600
Evet arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta da sorum bu. 500 lira gibi bir bütçeyle satılıyor ve ürün hakkında herhangi bir yorum bulamadım. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Onu alma.Evet arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta da sorum bu. 500 lira gibi bir bütçeyle satılıyor ve ürün hakkında herhangi bir yorum bulamadım. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
389tl.Craws V1 381tl idi
Evet arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta da sorum bu. 500 lira gibi bir bütçeyle satılıyor ve ürün hakkında herhangi bir yorum bulamadım. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Senin önerdiklerin de kötü kankaOnu alma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban.
https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm1r-oyuncu-mouse-beyaz bunu al geç.Şuanda razer mantıklı geldi ama bu mouseda sıkıntı yaşar mıyım?
sıkıntıdan kastım şu: Cs de düşük hassasiyet ayarlarında oynarken sağa sola hızlı dönmek istediğimde yada flick atmak istediğimde takılmalar oluyor. bunda da olur mu?
Bu sitenin yorumları bayağı kötü. Daha önce alım yaptın mıSenin önerdiklerin de kötü kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm1r-oyuncu-mouse-beyaz bunu al geç.
Yaptım şuan ek871gtr kullanıyorum ordan aldım mesela.Bu sitenin yorumları bayağı kötü. Daha önce alım yaptın mı