Driver booster kullanılır mı ?

Reaksiyon skoru
46
Driver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
Zararlıysa zararları neler
@Emmree

Driver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
@Emmree
Yanlış driverler kuruyor mavi ekran hatasına neden oluyor o yüzden kendi sitesinden kurun

Ben şahsen tek tek kendin kurmanı öneririm.

@Emmree
Ben zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemişti :D.
En temizi her zaman sürücüleri manuel kurmaktır. Bu tür programları gelip övenlerle bağlantını kesmeni öneririm.

Ben zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemişti :D.
En temizi her zaman sürücüleri manuel kurmaktır. Bu tür programları gelip övenlerle bağlantını kesmeni öneririm.
Peki tek tek driverları nasıl kurarım yakın zamanda format atacagımda öğretici bir video varmı

Bütün sistemin nedir?
Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asus

Kesinlikle tavsiye etmem. Kuracağın driverlar aslında az çok belli. Anakart chipset driver, ekran kartı driver, Realtek Ethernet Driver, Realtek Audio Driver. Geri kalanını Windows Update kendi otomatik güncelleyip kuruyor zaten. :)

Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asus
Bunu kurman yeterli hocam. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/203281/tr Kalan sürücüleri Windows Update üstünden denetleyip güncelleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,008
Üyeler
189,197
Son üye
mehmet234567
Geri