Buğra (๑•͈ᴗ•͈)
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Yanlış driverler kuruyor mavi ekran hatasına neden oluyor o yüzden kendi sitesinden kurunDriver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
Zararlıysa zararları neler
@Emmree
Ben zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemiştiDriver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
Zararlıysa zararları neler
@Emmree
Peki tek tek driverları nasıl kurarım yakın zamanda format atacagımda öğretici bir video varmıBen zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemişti.
En temizi her zaman sürücüleri manuel kurmaktır. Bu tür programları gelip övenlerle bağlantını kesmeni öneririm.
Bütün sistemin nedir?Peki tek tek driverları nasıl kurarım yakın zamanda format atacagımda öğretici bir video varmı
Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asusBütün sistemin nedir?
Bunu kurman yeterli hocam. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/203281/tr Kalan sürücüleri Windows Update üstünden denetleyip güncelleyebilirsin.Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asus
Tamamdır çok sağol kralsınBunu kurman yeterli hocam. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/203281/tr Kalan sürücüleri Windows Update üstünden denetleyip güncelleyebilirsin.