Neler Yeni

Driver booster kullanılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
Driver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
Zararlıysa zararları neler
@Emmree

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Driver booster bildiğiniz üzere pro keyide internetten bulunabilen bi uygulama ve tüm driverları tek tek aramak yerine tek tusla buluyor sizce kullanılırmı yoksa zararlımı olur
@Emmree
Yanlış driverler kuruyor mavi ekran hatasına neden oluyor o yüzden kendi sitesinden kurun

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Ben şahsen tek tek kendin kurmanı öneririm.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
@Emmree
Ben zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemişti :D.
En temizi her zaman sürücüleri manuel kurmaktır. Bu tür programları gelip övenlerle bağlantını kesmeni öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zararlı bir program olduğunu düşünüyorum. Mavi ekran, performans düşmesi vb. birçok sorunu tetikliyor. Seneler önce bu programla tecrübeler yaşamıştım. Babamların 15 yıllık laptobunda ekran kartı sürücünü güncellemek istemiştim. Bilgisayarı kitlemişti :D.
En temizi her zaman sürücüleri manuel kurmaktır. Bu tür programları gelip övenlerle bağlantını kesmeni öneririm.
Peki tek tek driverları nasıl kurarım yakın zamanda format atacagımda öğretici bir video varmı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Buğra tayfur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün sistemin nedir?
Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asus

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Kesinlikle tavsiye etmem. Kuracağın driverlar aslında az çok belli. Anakart chipset driver, ekran kartı driver, Realtek Ethernet Driver, Realtek Audio Driver. Geri kalanını Windows Update kendi otomatik güncelleyip kuruyor zaten. :)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Anakartımın falan adını bilmiyorum ama i5 3... gibi bir işlemci 8gb ddr3 ram gt640 ekran kartı var pc de cs lol valo oynanıyor sadece maalesef ailemin durumu uygun değil bende hdd yerine hızlansın diye ssd aldım genel olaraj lolde 110fps falan alıyorum orta ayarlarda oda yetiyor ana kartımın markası asus
Bunu kurman yeterli hocam. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/203281/tr Kalan sürücüleri Windows Update üstünden denetleyip güncelleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,698
Üyeler
161,324
Son üye
jrgandalf
Top Bottom