Driver Kurulum Nasıl Yapabilirim

Nxion3r

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba arkadaşlar,itopyadan bilgisayar sipariş ettim hazır bir toplama Bilgisayar sistem montaj istemedim.Bilgisayar elime ulaştığında windows kurulumunu yaptıktan sonra ethernet driverini nasıl kurucam internet olmadan yardımcı olabilicek bilgi vericek arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Kutuların içerisinde ethernet driver cd yada usb geliyor mu

Kabloyu taktığınız anda internete bağlanabilirsininz herhangi bir driver kurmaya gerek yok. Tabii windows xp kullanmayacaksanız :)

Sürücüleri Windows Update ile indir. Daha sonra ekran kartı ve chipset sürücüsünü güncelle.

Yine kullanırsınız ama Windows 10 kullanmanız şiddetle tavsiye edilir
Zaten öyle yapacağım fakat elimde win7 var sadece sonrasında win10 yükseltecegim yani win7 kurdugum zaman ethernet kablosunu takınca internet baglantısı olur

Windows 7 kuracağım elimde o var usb de ve kurdugumda internet olur mu direk
Yeni donanımların neredeyse hepsi Windows 7'yi desteklemiyor. Ryzen işlemcili bir sistem mi aldınız?

Merhaba arkadaşlar,itopyadan bilgisayar sipariş ettim hazır bir toplama Bilgisayar sistem montaj istemedim.Bilgisayar elime ulaştığında windows kurulumunu yaptıktan sonra ethernet driverini nasıl kurucam internet olmadan yardımcı olabilicek bilgi vericek arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Kurmana Gerek Yok. Bende Hazır Sistem Aldım. Kabloyu Takman Yeterli Olacaktır. (Anakartım Gigabyte B450M S2H)

Geri