Neler Yeni

DSL hat değerleri nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK
Merhaba: internet ile ilgili yaşadığım sorunlar internet sitesine veya YouTube'a girmeme, girse bile dakikalarca bekleme ve sunucu bulunamadı veya Google bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı gibi birçok hata yüzünden arıza kaydı oluşturacağım.

Bunun için hat değerlerimin nasıl olduğunu öğrenmek istedim teşekkürler

ttnet den 24mpbs internet alıyorum ve vdls kullanıyorum

Screenshot 2023-08-24 at 18-52-44 VC220-G3u.png

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İç tesisat durumu çok kötü hatta bitmiş durumda acil değişmesi gerekiyor kaliteli 23awg Cat6 ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İç tesisat durumu çok kötü hatta bitmiş durumda acil değişmesi gerekiyor kaliteli 23awg Cat6 ile
iç tesisat nedir tam olarak ve bu yaşadığım durumlar interneti aldığım kutu ve santralden gelen kablolar nedeniyle büyük ihtimalle çünkü daha önce gelen çalışanlar kutu ve santralden gelen kabloların değiştirilmesi lazım dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama hat değerlerim kötü değil mi arıza kaydına bunuda yazacam çünkü

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iç tesisat nedir tam olarak ve bu yaşadığım durumlar interneti aldığım kutu ve santralden gelen kablolar nedeniyle büyük ihtimalle çünkü daha önce gelen çalışanlar kutu ve santralden gelen kabloların değiştirilmesi lazım dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama hat değerlerim kötü değil mi arıza kaydına bunuda yazacam çünkü
Ankastre kutusundan eve gelen kablo tesisatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muhammed emin ÇELİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankastre kutusundan eve gelen kablo tesisatı
tamamdır hocam onlarda öyle söylemişlerdi ama diyarbakırdan ekip gelmesi lazımmış dediler biz kendi başımıza nasıl değiştirelim kutudan gelen kabloları ha birde kutudaki perlerinde çalışmadığını söylemişlerdi

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tamamdır hocam onlarda öyle söylemişlerdi ama diyarbakırdan ekip gelmesi lazımmış dediler biz kendi başımıza nasıl değiştirelim kutudan gelen kabloları ha birde kutudaki perlerinde çalışmadığını söylemişlerdi
Yani iç tesisat veya kutu da ciddi arıza mevcut normal şartlarda TT ekibi iç tesisata karışmaz kutuyu değişmezler elektrikçi çağırın baksınlar der

semih3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Semih Sevici

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

semih3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Semih Sevici
Sende de fiziksel sıkıntılar var pkts hata fazla değerlerin yüksek iç tesisat kaç yıllık
Tesisat 10 yıllık 3 haftadır problem çekiyorum kabloları yak-1 ile bağladım yine gidiyodu sürekli kurcalıyordum şuan normal bantsız bağlı gitmiyor 2 gündür biraz daha gitmezse yine yak-1 atmayı düşünüyorum eğer giderse tesisattan sanırım.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tesisat 10 yıllık 3 haftadır problem çekiyorum kabloları yak-1 ile bağladım yine gidiyodu sürekli kurcalıyordum şuan normal bantsız bağlı gitmiyor 2 gündür biraz daha gitmezse yine yak-1 atmayı düşünüyorum eğer giderse tesisattan sanırım.
Kablolarda sıkıntı var kaliteli Cat6 23awg alıp değişmek yararına olacaktır fark edeceksin kaliteyi

semih3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Semih Sevici

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Teşekkür ederim akşamları genellikle hep iyi oluyor gündüz problemli onun sebebi nedir sizce
Akşamları dslam ünitesinde çok fazla yoğunluk yaşanıyor trafik artıyor gündüzleri herkes işte oluyor kullanım az oluyor bu sebeple böyle değişiklikler oluşabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom