2600tl olanın linkini atsanıza bi bakalımiyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?
(renk önemli değil)
iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?
(renk önemli değil)
N11 de kendisi sattığı cihaz 3.700 lira ben aldım. Temiz orjinal kutusunda geldi.iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?
(renk önemli değil)
ithalat garantili ucuz, bilkom garantili pahali olur.iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?
(renk önemli değil)
bana da mantıklı geldi piyasanın altındaBu satıcı bilkom garantili olduğunu söyledi trendyolda 250 tl kupon vardı 3750 TL'ye aldım geldiğinde dediği gibiyse bilgilendiririm sizi , bilkom garantili değilse iade edeceğim 1 sene sonrasında drift problemleri falan olabiliyormuş ithalatçılara pek güvenemiyorum servis konusunda kafam rahat etsin diye bilkom garantili almak istedim![]()
Sony Playstation 5 DualSense Controller Beyaz (Bilkom Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Sony Playstation 5 DualSense Controller Beyaz (Bilkom Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl