DUALSENSE NEREDEN ALINIR?

chivA

80+
Reaksiyon skoru
16
iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?

(renk önemli değil)

iyi akşamlad dostlar, bir dualsense alacağım fakat anlamadığım şekilde heryerde alakasız fiyatlar var. trendyolda 2600tlye bile bulabilirken başka yerlerde 5000tlye kadar uzanıyor. acaba neresi güvenilirdir?

(renk önemli değil)
2600tl olanın linkini atsanıza bi bakalım

(renk önemli değil)

Vatan Bilgisayar ve Media Markt gibi yerlerden almanız güvenli. Piyasada orijinalinin görüntü olarak birebir aynısı olan replikalar var. Bir tanesi bana denk gelmişti.

(renk önemli değil)
N11 de kendisi sattığı cihaz 3.700 lira ben aldım. Temiz orjinal kutusunda geldi.

(renk önemli değil)
ithalat garantili ucuz, bilkom garantili pahali olur.

Bu satıcı bilkom garantili olduğunu söyledi trendyolda 250 tl kupon vardı 3750 TL'ye aldım geldiğinde dediği gibiyse bilgilendiririm sizi , bilkom garantili değilse iade edeceğim 1 sene sonrasında drift problemleri falan olabiliyormuş ithalatçılara pek güvenemiyorum servis konusunda kafam rahat etsin diye bilkom garantili almak istedim

Bu satıcı bilkom garantili olduğunu söyledi trendyolda 250 tl kupon vardı 3750 TL'ye aldım geldiğinde dediği gibiyse bilgilendiririm sizi , bilkom garantili değilse iade edeceğim 1 sene sonrasında drift problemleri falan olabiliyormuş ithalatçılara pek güvenemiyorum servis konusunda kafam rahat etsin diye bilkom garantili almak istedim
bana da mantıklı geldi piyasanın altında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,978
Üyeler
186,701
Son üye
Lawliet25
Geri