Furkanozr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,804
Hocam aynı donanım arada 1000 lira fark var
Bunu önerebilirim güzel cihazdır.
Hocam aynı donanım arada 1000 lira fark var
Bunu önerebilirim güzel cihazdır.
Tek artısı yanlış hatırlamıyorsam +1 Ram yuvası ilerde işini kolaylaştırabilir. Seçim onun bu arada Dahili olarak Lenovo da da İris Xe Graphics var yanında MX350 var söyliyim dedim yine de.Hocam aynı donanım arada 1000 lira fark var
Xe Extensa da da var hocam. Extensa attığınız cihaza göre daha baskın. Hem Extensa IPS ekran olması lazım sitesinde öyle yazıyor.Tek artısı yanlış hatırlamıyorsam +1 Ram yuvası ilerde işini kolaylaştırabilir. Seçim onun bu arada Dahili olarak Lenovo da da İris Xe Graphics var yanında MX350 var söyliyim dedim yine de.
Hayırlı olsun başkanXe Extensa da da var hocam. Extensa attığınız cihaza göre daha baskın. Hem Extensa IPS ekran olması lazım sitesinde öyle yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Extensa yı aldım arkadaşlar teşekkür ederim
hayırlı olsun laptopdaş hahahaTeşekkür ederim
cl ve mhz değerleri uyuyorsa takılır hocam, ama takmak için servise göndermeniz lazım çünkü garanti kapsamından çıkarDiğer konuya yazdım da cevap gelmedi burdan sorayım, elimde 2 tane DDR4 2400MHz ram var Crucial olması lazım ne diyorsun takılır mı cihaza
Hmm o mesele var en sevmediğim muhabbet yahu, açıp termal macun da süremeyeceğiz yani garanti bitene kadar e servise yollayıp orda mı bakımlarını falan yaptırıcazcl ve mhz değerleri uyuyorsa takılır hocam, ama takmak için servise göndermeniz lazım çünkü garanti kapsamından çıkar
Hayırlı olsun hocamXe Extensa da da var hocam. Extensa attığınız cihaza göre daha baskın. Hem Extensa IPS ekran olması lazım sitesinde öyle yazıyor.
Extensa yı aldım arkadaşlar teşekkür ederim
Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam![]()
cl ve mhz değerleri uyuyorsa takılır hocam, ama takmak için servise göndermeniz lazım çünkü garanti kapsamından çıkar
Yok hocam hiç amazonun teslim tarihinden geç teslim ettiğini görmedimTeşekkür ederim
Tekirdağ daki evime sipariş ettim. Tahmini teslimat 5 Eylül yazıyor. 5 Eylül akşamı İstanbul a gitmem gerekiyor sizce 5 Eylül den geç gelir mi?