melihhamerica
80+
Bir mouse almak istiyorum fakat dünyanın en iyi mousena da bir bakmak istiyorum ama nedense internette bulamadım bana söyler misiniz?
Emin misin bu olamazBütçe dostu. Fiyat/Performans.
en iyi mouse diye bir şey yoktur kişiden kişiye değişir eline en iyi oturan mouse senin için en iyisidir ama sensörü vs en kaliteli mouse diye sorarsan başkaBir mouse almak istiyorum fakat dünyanın en iyi mousena da bir bakmak istiyorum ama nedense internette bulamadım bana söyler misiniz?
çocukça konular açmayın ki yaşınız 2 haneli bile olduğunu düşünmüyorum komik değilBir mouse almak istiyorum fakat dünyanın en iyi mousena da bir bakmak istiyorum ama nedense internette bulamadım bana söyler misiniz?
viper ultimate , glorious model o ikisinden birş ama ben viper ultimate kullanıyorum ve daha iyisini gormedimBir mouse almak istiyorum fakat dünyanın en iyi mousena da bir bakmak istiyorum ama nedense internette bulamadım bana söyler misiniz?
Var bro sen biliyosan ya<z ben bir bakamOnu alacak paran yoktur bro
tm teşekkürlerviper ultimate , glorious model o ikisinden birş ama ben viper ultimate kullanıyorum ve daha iyisini gormedim
Ama sende kol yoksa pek bi ise yaramaz yani e sporcuysan anca farkedersin farkiZowie markasi genelde e sporcular kullaniyor en iyi sensorler onda diye biliyorum