Öneri Düşük Bütçeli Klavye Önerisi

250TL'ye Trust Cada almanı öneririm. Aynı anahtarı kullanmasına rağmen tuş kapağı ve kasa kalitesi Warlock'un çok ötesinde.

Knk bu klavye iyi mi ya bende bunu düşünüyorum çünkü benim için önemli olan mouse bu iş yapar mı öyle profesyonel olarak csgo apex falan oynamiyorum sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye
Sağlam olsun ve ışık umrumda değil diyiyorsan önerimdir :

Knk bu klavye iyi mi ya bende bunu düşünüyorum çünkü benim için önemli olan mouse bu iş yapar mı öyle profesyonel olarak csgo apex falan oynamiyorum sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye
Bana sorarsan hani çok umursamıyorsan klavyeyi bu kadar para verme 100 liraya ortalama bir klavye kullan istersen öneri sadece.

4 yıldır kullanıyorum sağlamlık açısından baya iyi üstüne su kola meyvesuyu falan döküldü arkadan vidalarla üst kısım çıkıyor tuşlarlara beraber yıkayabiliyorsun 2 kere yıkadım bozulasaya kadar değiştirmeyi düşünmüyorum ışığı vs yok ama baya sağlam

Geri