Sağlam olsun ve ışık umrumda değil diyiyorsan önerimdir :
Logıtech G103 Gamıng Keyboard - Tr Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logıtech G103 Gamıng Keyboard - Tr Layout fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Önemli değil, iyi günlerde kullanSana da teşekkür ederim.
Bana sorarsan hani çok umursamıyorsan klavyeyi bu kadar para verme 100 liraya ortalama bir klavye kullan istersen öneri sadece.Knk bu klavye iyi mi ya bende bunu düşünüyorum çünkü benim için önemli olan mouse bu iş yapar mı öyle profesyonel olarak csgo apex falan oynamiyorum sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye
4 yıldır kullanıyorum sağlamlık açısından baya iyi üstüne su kola meyvesuyu falan döküldü arkadan vidalarla üst kısım çıkıyor tuşlarlara beraber yıkayabiliyorsun 2 kere yıkadım bozulasaya kadar değiştirmeyi düşünmüyorum ışığı vs yok ama baya sağlamKnk bu klavye iyi mi ya bende bunu düşünüyorum çünkü benim için önemli olan mouse bu iş yapar mı öyle profesyonel olarak csgo apex falan oynamiyorum sadece arkadaşlarla eğlence olsun diye