- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk başta açtığımda 4.0 gözüküyor sonrasında 1.1 oluyorDediğim gibi GPU-Z yanlış göstermiyorsa dediğimi yaptıktan sonra orası PCIe x16 4.0 olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka oyunlarda FPS nasıl?
control denedim fena değil ama orda da dalgalı 90 oluyor 98 oluyor 70 e düşüyor kullanımlar. Hitman denedim onda 98-100 arası altına pek düşmüyor. Ranch Simulator denedim onda da pek dalgalı değil 90-100 arası dolaşıyordu. Anlamadım pubgde neden bu kadar dalgalı bu kullanımlar ve fps değerleriDediğim gibi GPU-Z yanlış göstermiyorsa dediğimi yaptıktan sonra orası PCIe x16 4.0 olacak.
Başka oyunlarda FPS nasıl?
Gta5, Rocket League o oyunlarda da çok dalgalıilk başta açtığımda 4.0 gözüküyor sonrasında 1.1 oluyor
control denedim fena değil ama orda da dalgalı 90 oluyor 98 oluyor 70 e düşüyor kullanımlar. Hitman denedim onda 98-100 arası altına pek düşmüyor. Ranch Simulator denedim onda da pek dalgalı değil 90-100 arası dolaşıyordu. Anlamadım pubgde neden bu kadar dalgalı bu kullanımlar ve fps değerleri
Şimdi the finals oynuyorum bu oyunda da öyle dalgalanma yok çok stabil çalışıyorilk başta açtığımda 4.0 gözüküyor sonrasında 1.1 oluyor
control denedim fena değil ama orda da dalgalı 90 oluyor 98 oluyor 70 e düşüyor kullanımlar. Hitman denedim onda 98-100 arası altına pek düşmüyor. Ranch Simulator denedim onda da pek dalgalı değil 90-100 arası dolaşıyordu. Anlamadım pubgde neden bu kadar dalgalı bu kullanımlar ve fps değerleri
Gta5, Rocket League o oyunlarda da çok dalgalı
Son düzenleme: