mrtkgnoztrk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mert Kağan Öztürk
Herkese öncelikle merhaba, benim laptobum ile ilgili büyük bir sorunum var. Şimdi ben yaklaşık 2-3 ay önce 1200tl ye bir alptop aldım ve işlemcisinin gerçekten çöp olduğunu bilmiyordum. Ramim ve ekran kartım idare eder gibi. Ben oyun oynayan birisiyim ve hani şuan oynayabildiğim oyunlar lfs minecraft tarzı düşük oyunlar. Discorddan arkadaşlarımla konuşurken google bile açamıyorum çok fena kasıyor ve sesler komple gidiyor. Ben bu durumdan çok muzdaribim ya. Bana bir arkadaşım linux kullanmamı önerdi işlemciden değil ramden kullandığını söyledi ama hiçbir bilgim yok ve çok kararsızım. Bana lütfen yardım edin
Sistem;
İşlemci: AMD A4 4300m 2.5 ghz (2 çekirdek)
Ram: 8 GB ama mhz değerlerini bilmiyorum
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7420G ve AMD Radeon HD 7600m Series bu iki ekran kartına sahibim. (7600m olan aslında 7670m ama onu 7670m yaptığımda ekran kartını ayarlamak için kullandığım ccc programını açamıyorum. Onu açabilmek için 7600m series e geri döndürüyorum bu konuda da yardıma ihtiyacım var)
Hdd: 500gb harddiskim var
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium
Gerçekten yardım edebilecek birisi yok mu? Linux'tan anlayan bana bu konuda gerçekten yardım edebilecek? Bilgisayarı geri de veremiyorum çok zor durumdayım ya
Sistem;
İşlemci: AMD A4 4300m 2.5 ghz (2 çekirdek)
Ram: 8 GB ama mhz değerlerini bilmiyorum
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7420G ve AMD Radeon HD 7600m Series bu iki ekran kartına sahibim. (7600m olan aslında 7670m ama onu 7670m yaptığımda ekran kartını ayarlamak için kullandığım ccc programını açamıyorum. Onu açabilmek için 7600m series e geri döndürüyorum bu konuda da yardıma ihtiyacım var)
Hdd: 500gb harddiskim var
İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten yardım edebilecek birisi yok mu? Linux'tan anlayan bana bu konuda gerçekten yardım edebilecek? Bilgisayarı geri de veremiyorum çok zor durumdayım ya
Son düzenleme: