The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Bu ne ki, R9 295x2'nin 500W TDP'si var GHDSHGJDSJHGSDF
Bu ne ki, R9 295x2'nin 500W TDP'si var GHDSHGJDSJHGSDF
X2 derken? O nasıl oluyor we 500w tdp nedir 3090 bile 350 çekiyordu sanırımBu ne ki, R9 295x2'nin 500W TDP'si var GHDSHGJDSJHGSDF
TDP ne anlama geliyorHD serisi bir çok kartın RX serisinden daha fazla TDP'si olması.
Kendini geliştirmek için bir adım olarak görebilirsin bu konuyu.Ben salıyorum tek ve son önerilerimdi bunlar bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim
TDP ne anlama geliyor
Çift GPU.X2 derken? O nasıl oluyor we 500w tdp nedir 3090 bile 350 çekiyordu sanırım
Moral verici bir yorum teşekkürler.Kendini geliştirmek için bir adım olarak görebilirsin bu konuyu.
2 katı performans mı veriyor tam olarak farkı nedir?Çift GPU.
Bir kartta 2 tane GPU var. Hani üstüne termal macun sürdüğümüz bölüm var ya kartlarda. İşte R9 295x2 ekran kartında o bölümden 2 tane var. GTX 690, HD 6990 gibi kartlarda da varMoral verici bir yorum teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 katı performans mı veriyor tam olarak farkı nedir?
2 katı perf falanmı veriyor?Bir kartta 2 tane GPU var. Hani üstüne termal macun sürdüğümüz bölüm var ya kartlarda. İşte R9 295x2 ekran kartında o bölümden 2 tane var. GTX 690, HD 6990 gibi kartlarda da var
SLİ CF Teknolojileri günümüzde pek verimli olmadığından ve birçok oyun desteklemediğinden çok bir anlamı yok diyebiliriz bu zamanlar için.Ayrıca konuyu fazla süsleyemedim mobilden tam olarak yapamıyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum doğrusu. Bilgisayardan daha iyisini yaparım farklı bir rehber yapacağım zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 katı perf falanmı veriyor?
PSU gereksinimi : Trafo.Bu ne ki, R9 295x2'nin 500W TDP'si var GHDSHGJDSJHGSDF