Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Böyle oyunlarda crack kullanılmaz bence. Acelesi yoksa oyunun ucuzlamasını veya serinin ilk oyununu almak bence daha iyi.
Crack iyi veya crack kullanmayın demeyeceğim.
Crack kullanıp virüs yersen suç senin.
Zorunluluğundan dolayı crack kullandıysan burada hak yenildiğini düşünmüyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
Zorunluluğundan dolayı crack kullandıysan burada hak yenildiğini düşünmüyorum.
Katılıyorum ama gidip can sıkıntısından bir oyunu crack indirip oynamak, hak yenildiğini düşünüyorum.
Ama herhangi bir programın lisansı bitmişse, ve acil iş gelmişse, indirip kullanıp sonra lisanslıya çevirildiği zaman kul hakkı yenilmediğini düşünüyorum.

Oyunun Türkiye pazarı için ayrıcalıkları cidden çok güzel ama bende zaman zaman crack kullanıyorum ama kendi aldığım oyunlarda var fakat anlamadığım bu oalyı normalleştirmeye çalıştırmaları paran yoksa git indir oyna kimseye söyleme gelip birde burda gayet normal birşeymiş gibi açıklamaları saçma kötü bir şey yapıyosan birde savunuyosan teşvike giriyor bu ki daha kötü parası olan adam alacaksa da kendini keriz hisseder
herkes para vermeden kullanıyorsa ben neden para vereyim diye

Kullanmak bence hırsızlık falan değil ama burda savunmak kötü

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
çekilmesin diye bi ton para mı verelim

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet

ByKayseriLi

80+ Bronze
PS4 de oyunu kırmışlar, PC den bir haber yok daha ama yakında kırarlar gibi gibi...

Alıntıyı görüntüle

Onu bunu bırakta bir sonraki banı ne zaman yiyon :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.

Senin korsan oyuncular ile bir sorunun var sanırım.

arisaka

80+ Bronze
Onu bunu bırakta bir sonraki banı ne zaman yiyon :D
Onu bunu bırak da artık ne yaptıysam inanılmaz ayar olmuşsun bana, şu konuda bile bu kadar alakasız bir yorumda bulunabiliyorsan baya bir şişkinliğin var demektir, soda iç hazımsızlığa iyi gelir.

arisaka

80+ Bronze
PC'de kırılmadan PS4 mü emin olamadım açıkçası şimdilik has repack ve crackcilerde bir şey yok henüz kırılmamıştır muhtemelen
DUPLEX kırdı. Kırılmasa dünyanın en büyük torrent sitelerinden birine GOLD olarak eklemezler.

LaketrooS

80+ Silver
Bence korsan oynamakta sıkıntı yok ama sonradan oyunu indirimde flnda olsa almak gerekir diye düşünüyorum
Böyle bir yazıyı 1 yıl önce okusam crack oyuna hiç bulaşmazdim ama bıraktım tabii ki :)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Haklı, sırf bu yüzden dying light 2 crack oynamayacağım. Çünkü ps4'üm yok. Para da yok. Ama sevdiğim bir seri olduğundan desteklemeye çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,459
Üyeler
164,311
Son üye
melihismak