- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,018
Almayipta , sonra alırım diye düşünen var mıydı? 699 oldu oyun fiyatı..
zamlanacağı belliydi adamlar son kez indirim yaptı
Hayatımda hiçbir oyuna para vermeyen ben
Aldım pişman değilim.zamlanacağı belliydi adamlar son kez indirim yaptı
Epicte zaten 200 küsur oyunum oldu. Ama dying light 2 de 175 TL kesinlikle eder. TR oyun + grafikler vs. İyiHayatımda hiçbir oyuna para vermeyen benepic sağolsun aldığım kadar aldım ordan
![]()
bende pişman değilim oyun çök iyi artık pc de gta 5 sildim dying light 2 duruyorAldım pişman değilim.
Epicte zaten 200 küsur oyunum oldu. Ama dying light 2 de 175 TL kesinlikle eder. TR oyun + grafikler vs. İyi
yazıkHayatımda hiçbir oyuna para vermeyen benepic sağolsun aldığım kadar aldım ordan
![]()
FPS oyunları oynuyorum ben bu tarz oyunlar hiç dikkatimi çekmedi Spiderman hariç oda paralı olduğu için almadım belki crax yuklerim denemek içinAldım pişman değilim.
Epicte zaten 200 küsur oyunum oldu. Ama dying light 2 de 175 TL kesinlikle eder. TR oyun + grafikler vs. İyi
?yazık
Oyun benim epic games kütüphane sinde var çok güzel bir oyun ücretsiz olduğu zaman alamayanlara geçmiş olsun alanlara da hayırlı olsun zamanında 60 TL olan oyun steam de niye bu kadar pahalı bu arada bendeki dying light 2
İyi ki almışım
Sendeki 2 değil 1 kardeşim. 2. Si hiç ucretsiz verilmedi. 1. Oyunu verildi.Oyun benim epic games kütüphane sinde var çok güzel bir oyun ücretsiz olduğu zaman alamayanlara geçmiş olsun alanlara da hayırlı olsun zamanında 60 TL olan oyun steam de niye bu kadar pahalı bu arada bendeki dying light 2
enhanced edition
Knk evde olsaydım bakardım ben 2 diye hatırlıyorumSendeki 2 değil 1 kardeşim. 2. Si hiç ucretsiz verilmedi. 1. Oyunu verildi.
2. Oyun yeni cikti. Ücretsiz verilmedi.Knk evde olsaydım bakardım ben 2 diye hatırlıyorum