Dying light Platinum edition aldım sizce nasıl

Bu oyunun yapımcısının önceki oyunu olan dead island sıkıcı bir oyundu ama dying lightla çok güzel bir oyun sunmuş oldular. Türkçe dilde eklendi sonradan.

Bu oyunun yapımcısının önceki oyunu olan dead island sıkıcı bir oyundu ama dying lightla çok güzel bir oyun sunmuş oldular. Türkçe dilde eklendi sonradan.
dead islandı ben sevdim. Arkadaşlarla sağlam akar.

Mekanikleri ve gameplay i üst düzey, haritası ve hikayesi ortalama bir oyun 150tl altına alabileceğin en iyi oyun
@BarbaraPalvin
Elrean den izledim biraz. Parkura ve zombi öldürme mekaniklerine baktım da nesi öyle üst düzey harika bombastik falan anlamadım.

Nedenini cümlenin başında söylemişsin
Grafikleri vesaire iyi değil. Ve ben bir şeylerden çok zor zevk alırım. Eğlenmeyi bilmeyen biriyim. Ve az çok tahmin ediyorum ne yapıp edeceğimi. Bana geçmiyor ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka sevmemiş olabilirsin, bazı kişiler sevmez, bazıları sever.
Oyun arıyorum ya. 170.5 TL var hesapta

Bence değer. Ben sikildikca girip oynuyorum. Arkadasla oynasak daha güzel olur.

Oyunu anlatır mısın neresi baş yapıt?
Sana iki şekilde yanit verebilirim
1- Bu oyun harika grafikler mükemmel vuruş hissi bin bir çeşit silah harika parkur dinamikleri ve animasyonlarla üstüne birde dlcler eklenince tadından yenmez bir oyun oluyor

2- Büyüyünce anlarsın .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana iki şekilde yanit verebilirim
1- Bu oyun harika grafikler mükemmel vuruş hissi bin bir çeşit silah harika parkur dinamikleri ve animasyonlarla üstüne birde dlcler eklenince tadından yenmez bir oyun oluyor

2- Büyüyünce anlarsın .d
Benim cevabim 1 btw

Geceleri bu oyunda yaşadığım gerginliği çok az oyunda yaşamışımdır :eek: genelde geceleri yatmayı tercih ediyordum.
Karanlık binaların arasında koşarken zombinin tutması kadar korkunç bir şey yok. Heleki gece çıkan zombiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri