Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanıÖrnek verdim sadece. Üç Silahşor kitabını aldım en son bu fiyata. Sana da öneririm, belki okuduğunu anlama kabiliyetin artar.
Pek zannetmiyorum ama.
o uzatıyo.Olm niye bu kadar uzattınız?
Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı
1.5milyonluk sayfan var yani. Helal.yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim
1.5milyonluk sayfan var yani. Helal.
Diğer yazdıkların beni ilgilendirmediği için dikkatimi çeken o kısmı oldu bebeğim.yazıdan bi orayı çıkarttıysan bu da senin bakış açın kankacım
hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .DVe internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.
İnterneti azaltın biraz bence.
gercekten bebeğin miyimDiğer yazdıkların beni ilgilendirmediği için dikkatimi çeken o kısmı oldu bebeğim.
Kendi fikrimi yazamayacaksam neden böyle bir konu başlattı o zaman? Sadece parasından dolayı değil, kısıtlı vaktimi de değeceğinden emin olduğum bir kitaba harcamak isterim. Benim fikrim bu. Olumsuz yorum yapmayalım mı?hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Aynen öyle.hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Mesaj otomatik birleştirildi:
gercekten bebeğin miyim
gercekten bebeğin miyim
@HamsiKraker de Diş hekimliği okuyordu sanırsam Birbiriniz tanıyın belki vizelerde işiniz olurKanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı