e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olm niye bu kadar uzattınız?

Örnek verdim sadece. Üç Silahşor kitabını aldım en son bu fiyata. Sana da öneririm, belki okuduğunu anlama kabiliyetin artar.
Pek zannetmiyorum ama.
Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı

Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı
Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.
İnterneti azaltın biraz bence.

Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.
İnterneti azaltın biraz bence.
hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer yazdıkların beni ilgilendirmediği için dikkatimi çeken o kısmı oldu bebeğim.
gercekten bebeğin miyim 👉🏻👈🏻

hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Kendi fikrimi yazamayacaksam neden böyle bir konu başlattı o zaman? Sadece parasından dolayı değil, kısıtlı vaktimi de değeceğinden emin olduğum bir kitaba harcamak isterim. Benim fikrim bu. Olumsuz yorum yapmayalım mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gercekten bebeğin miyim 👉🏻👈🏻
Aynen öyle.

@HamsiKraker de Diş hekimliği okuyordu sanırsam :D Birbiriniz tanıyın belki vizelerde işiniz olur :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri