Neler Yeni

e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Olm niye bu kadar uzattınız?

louis bloom

80+ Silver
Örnek verdim sadece. Üç Silahşor kitabını aldım en son bu fiyata. Sana da öneririm, belki okuduğunu anlama kabiliyetin artar.
Pek zannetmiyorum ama.
Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kanka instagramim @kaanwiped dis hekimliği okuyorum ayni zamanda @nansvibes adında rönesans öncesi sanat sayfam var oradaki tüm tabloların kalitesini de adobe programlarindan ayarliyorum ve yine ayni zamanda @9eyik sayfasinin sahibiyim bunca seyi okuyarak biriktirdim tesekkur ederim sende oku ve 2/3 kitap ismi ezberlemek yerine kitabın içeriğini ve yazarı tanı
Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.
İnterneti azaltın biraz bence.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
para versen yanında belki okurlar

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

louis bloom

80+ Silver

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

louis bloom

80+ Silver
Ve internette gördüğün insanları yargılıyorsun öyle mi? Hangi kitabı okuyup okumadığıma, kitabı anlayıp anlamadığıma falan karar veriyorsun.
İnterneti azaltın biraz bence.
hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer yazdıkların beni ilgilendirmediği için dikkatimi çeken o kısmı oldu bebeğim.
gercekten bebeğin miyim 👉🏻👈🏻

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
hangi kitabı okuduğun ile yargılamadım seni, sen TR gibi bi ülkede 100tl bile para etmezken 5tl nin değerlenebileceğini söyleyip adamın hevesini kırdığın için başladı konu .D
Kendi fikrimi yazamayacaksam neden böyle bir konu başlattı o zaman? Sadece parasından dolayı değil, kısıtlı vaktimi de değeceğinden emin olduğum bir kitaba harcamak isterim. Benim fikrim bu. Olumsuz yorum yapmayalım mı?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Mesaj otomatik birleştirildi:

gercekten bebeğin miyim 👉🏻👈🏻
Aynen öyle.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
@HamsiKraker de Diş hekimliği okuyordu sanırsam :D Birbiriniz tanıyın belki vizelerde işiniz olur :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom