❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Gamakay MK61 kullanıyorum, sizce bunu da alayım mı? İçimden bir ses gereksiz harcama yapma diyor.

Gamakay MK61 kullanıyorum, sizce bunu da alayım mı? İçimden bir ses gereksiz harcama yapma diyor.
Tam olarak aynı fikirdeyim summoner var bende de ama aldım yani sabah white choco kahveye 120 tl verdim ztn 3 kahveden ucuza klavye aldım yani

L nin yanında ş ve i var p nin yanında ğ ve ü var
M nın yanında ö ve ç var azcık ezber ve alışma yapıyorsun benim tam alışmam 2 ay sürmüştü bazen kafa karışıyor ama şuan hiç problem değil
hocam en kötü ordaki tuşları değiştiririm onda sorun yok orda parantez falan varya o tuşa basınca parantez yazmasın bide yazılım softwere varmı

hocam en kötü ordaki tuşları değiştiririm onda sorun yok orda parantez falan varya o tuşa basınca parantez yazmasın bide yazılım softwere varmı
Windowstaki tuş düzenin neyse ona göre yazı yazar tuşlar.
1719956258769.png

E-YOOSO Z686 bu var hocam bunada bir bak bende burda gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolarla alan hiç yokmu

hocam dolarla alırsak daha ucuza geliyor ama sıkıntı olurmu
Geçen 3 bin liralık kahve değirmeni aldım dolarla 200 lira daha ucuza geldi bir sıkıntı olmuyor dolarla alırsan, Naysla almıştım ben.
Sadece banka biraz fazla komisyon kesiyor dolara ama gene daha ucuza gelıyo totalde

Windowstaki tuş düzenin neyse ona göre yazı yazar tuşlar.
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam

Geçen 3 bin liralık kahve değirmeni aldım dolarla 200 lira daha ucuza geldi bir sıkıntı olmuyor dolarla alırsan, Naysla almıştım ben.
Sadece banka biraz fazla komisyon kesiyor dolara ama gene daha ucuza gelıyo totalde
E-YOOSO Z686 yazılımı varmı hocam klavyenin bi bilgin varmı

Bitti heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,272
Üyeler
186,041
Son üye
morykante
Geri