Güzel klavye kullanan öneriyorhttps://tr.aliexpress.com/item/1005....0.0.5c25406aQkoyrJ&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur şu ürün nasıldır hocam önerir misiniz??
Tam olarak aynı fikirdeyim summoner var bende de ama aldım yani sabah white choco kahveye 120 tl verdim ztn 3 kahveden ucuza klavye aldım yaniGamakay MK61 kullanıyorum, sizce bunu da alayım mı? İçimden bir ses gereksiz harcama yapma diyor.
lakin bu 550 tl oluyor var mı şuan uyguna stoğu olan 300 bandında.Güzel klavye kullanan öneriyor
evet ucuza alıyoruz ama kullanmayacağız mesele oTam olarak aynı fikirdeyim summoner var bende de ama aldım yani sabah white choco kahveye 120 tl verdim ztn 3 kahveden ucuza klavye aldım yani
hocam en kötü ordaki tuşları değiştiririm onda sorun yok orda parantez falan varya o tuşa basınca parantez yazmasın bide yazılım softwere varmıL nin yanında ş ve i var p nin yanında ğ ve ü var
M nın yanında ö ve ç var azcık ezber ve alışma yapıyorsun benim tam alışmam 2 ay sürmüştü bazen kafa karışıyor ama şuan hiç problem değil
Dursun. Ben summoner' i garantiye yollicam o sıra kullanırım. Hatta belki summoner' a iade alırım dicem de 1300' e almıstım değersiz oldu bayaevet ucuza alıyoruz ama kullanmayacağız mesele o
dolarla al 480 tl oluyor bütçene uyarsa ben öyle alıcam birazdanlakin bu 550 tl oluyor var mı şuan uyguna stoğu olan 300 bandında.
Windowstaki tuş düzenin neyse ona göre yazı yazar tuşlar.hocam en kötü ordaki tuşları değiştiririm onda sorun yok orda parantez falan varya o tuşa basınca parantez yazmasın bide yazılım softwere varmı
Geçen 3 bin liralık kahve değirmeni aldım dolarla 200 lira daha ucuza geldi bir sıkıntı olmuyor dolarla alırsan, Naysla almıştım ben.E-YOOSO Z686 bu var hocam bunada bir bak bende burda gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolarla alan hiç yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dolarla alırsak daha ucuza geliyor ama sıkıntı olurmu
teşekkürler hocamWindowstaki tuş düzenin neyse ona göre yazı yazar tuşlar.
Alıntıyı görüntüle
E-YOOSO Z686 yazılımı varmı hocam klavyenin bi bilgin varmıGeçen 3 bin liralık kahve değirmeni aldım dolarla 200 lira daha ucuza geldi bir sıkıntı olmuyor dolarla alırsan, Naysla almıştım ben.
Sadece banka biraz fazla komisyon kesiyor dolara ama gene daha ucuza gelıyo totalde
Onu nasıl yapcanhocam en kötü ordaki tuşları değiştiririm onda sorun yok orda parantez falan varya o tuşa basınca parantez yazmasın bide yazılım softwere varmı