valla bende adanada yaşıyorum sorunsuz geliyor seninki biraz degisik olmusAlıntıyı görüntüle
bu ptt kadar iğrenç rezil bir firma yok
ürün adanaya 3 gün önce geldi sonra yüreğire geçti ben yüreğirde yaşıyorum sonra hangi mantıkta yaptılar bunu bilmiyorum seyhan a geçti kargom. Elinizdeyse ptt kargo seçeneğiyle hiçbirşey çagırmayın
Önce gğmrükten kargo işlemeye gidiyo işleme venelde biraz terste kalıyor orda kargo işlenip dağıtıma gidiyor.Yani Dağıtımdan işlemeye ordan dağıtıma böyle saçma bir sistemleri var.valla bende adanada yaşıyorum sorunsuz geliyor seninki biraz degisik olmus
Yüreğir sıkıntılı, Yüreğir olduğu zaman köy postasına düşünüyor haftanın belirli günleri geliyor. Ben de 3 gün bekledim dün geldi. Ama adana kargo yazınca aynı gün çıkarıyorlar transit dağıtıyor onu.Alıntıyı görüntüle
bu ptt kadar iğrenç rezil bir firma yok
ürün adanaya 3 gün önce geldi sonra yüreğire geçti ben yüreğirde yaşıyorum sonra hangi mantıkta yaptılar bunu bilmiyorum seyhan a geçti kargom. Elinizdeyse ptt kargo seçeneğiyle hiçbirşey çagırmayın
Attığınız klavyenin kaç katman olduğu gibi bilgileri göremedim o yüzden yorum yapmam zor.AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
2.244,53TL | APAYADO K98 mekanik klavye 98 tuşları kablolu Hot-swap renkli arka ışık tam anahtar Punchless ofis ve oyun ihtiyaçlarını karşılamak
https://a.aliexpress.com/_EvjWL3t bu klavye kıyasla nasıldır indirimdeyken almıştım gelmedi daha
anladım gidip seyhan dan alabilme şansım varmı verirlermi ve telefona kod falan geliyormuYüreğir sıkıntılı, Yüreğir olduğu zaman köy postasına düşünüyor haftanın belirli günleri geliyor. Ben de 3 gün bekledim dün geldi. Ama adana kargo yazınca aynı gün çıkarıyorlar transit dağıtıyor onu.
Kod felan gerekmiyor hocam ben gidip alabilirsiniz diye biliyorum.anladım gidip seyhan dan alabilme şansım varmı verirlermi ve telefona kod falan geliyormu
BENDEDE öyleArkadaşlae benim şuanda ithalat gümrük muayenesi tamamlandı diyor ne demek oluyor bu ptt ye gelmiş demek mi
6 gündür adanada gelmedi hala ben amazondan 6 günde yurtdısından ürün getiriyorum evimeAdana PTT cidden pismanliktir ya neredeyse 3 4 tane PTT şubesi değiştiriyor anca geliyor benim aldığım gamepad 3gundur Adana'da inşallah elime ulasicak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kod felan gerekmiyor hocam ben gidip alabilirsiniz diye biliyorum.
Hayır gümrük muayenesi tamamlanmış pttye teslim edilmek üzere bekletiliyor.Pttye teslim edilince yerel teslimat şirketi tarafından teslim alindi diye ibare çıkar.Arkadaşlae benim şuanda ithalat gümrük muayenesi tamamlandı diyor ne demek oluyor bu ptt ye gelmiş demek mi
Valla hocam PTT sube şube gezdiriyor kargoyu üstüne her şubede 1 2 gün bekliyor.Cidden PTT pişmanlık ya6 gündür adanada gelmedi hala ben amazondan 6 günde yurtdısından ürün getiriyorum evime