Site ssl kullanmıyor yani kullanıcı bilgileriniz şifrelenmeden alınıyor. Gerekli olmayan bir site ise giriş yapmayınız.merhaba arkadaşlar kaspersky böyle bir uyarı veriyor
girmedim zaten siteye dün başladı olaySite ssl kullanmıyor yani kullanıcı bilgileriniz şifrelenmeden alınıyor. Gerekli olmayan bir site ise giriş yapmayınız.
Ozaman siz tam virüs taraması yapsanız iyi olur. Kaspersky ilede Malwarebytes ilede tam tarama yapın birbirlerinin bulamadığı virüsleri bulabiliyorlar bazen. Botnet için kullanılıyor olabilirsiniz belkide oyüzden geliyor uyarılar.girmedim zaten siteye dün başladı olay
Post automatically merged:
nereden geldi site bilmiyorum
emin misiniz ? çünkü reklam engelleyici ve 2 tane antivirüs kullanıyorumOzaman siz tam virüs taraması yapsanız iyi olur. Kaspersky ilede Malwarebytes ilede tam tarama yapın birbirlerinin bulamadığı virüsleri bulabiliyorlar bazen. Botnet için kullanılıyor olabilirsiniz belkide oyüzden geliyor uyarılar.
Eğer siteye siz kendiniz girmediniz veya girdiğiniz bir site buraya sizi yönlendirmedi ise başka bir açıklaması yok gibi. Bu uyarıyı internette dolanırken mi aldınız?emin misiniz ? çünkü reklam engelleyici ve 2 tane antivirüs kullanıyorum
evet dün başladı arada geliyorEğer siteye siz kendiniz girmediniz veya girdiğiniz bir site buraya sizi yönlendirmedi ise başka bir açıklaması yok gibi. Bu uyarıyı internette dolanırken mi aldınız?
Bunun ile alakalı olmasa bile ben her hafta 1 defa sistemimi tam tarmaya sokarım sizede tavsiye ederim.
yanlış alarm olabilir mi kaspersky virüs bulmadıEğer siteye siz kendiniz girmediniz veya girdiğiniz bir site buraya sizi yönlendirmedi ise başka bir açıklaması yok gibi. Bu uyarıyı internette dolanırken mi aldınız?
Bunun ile alakalı olmasa bile ben her hafta 1 defa sistemimi tam tarmaya sokarım sizede tavsiye ederim.
Bilemiyorum hocam bir şekilde ssl bulunmayan bir siteye yönlendirilmişsiniz. Ya virüs var bilgisayarda yada o sırada bağlandığğınız site sizi yönlendirmiş dediğim gibi. Youtube relamlarından yönlndirilmişsinizdir belki diyeceğim ama youtube de ssl siz siteden reklam almaz bence.evet dün başladı arada geliyor
dün 11.3 te başlamış ve ben o zaman youtubede video izliyodum
yanlış alarm olabilir mi kaspersky virüs bulmadı
virüs yok eğer olsaydı kaspersky var derdi sonuçta kendi tespit etmişBilemiyorum hocam bir şekilde ssl bulunmayan bir siteye yönlendirilmişsiniz. Ya virüs var bilgisayarda yada o sırada bağlandığğınız site sizi yönlendirmiş dediğim gibi. Youtube relamlarından yönlndirilmişsinizdir belki diyeceğim ama youtube de ssl siz siteden reklam almaz bence.
hocam bunlar bende de gözüküyor kafaya takılacak bir şey değil kasperskyın hatasıdırmerhaba arkadaşlar kaspersky böyle bir uyarı veriyor