UFL bedava bi şekilde çıkıcakken fifaya 320 TL vermek mantıklı mı sizce yani oyunu bilmiyorum 23 oynadım sadece çok fark yok diyolar ama 23 ara sahnelerde sürekli kasıyodu gerçi sistemi yeniledim 4060 ti var da bilmiyom gene öyle bi rezillik olucaksa hiç almak istemiyorum eski sistemde de maç çok akıcıydı ara sahne 5 fps di var mı bu oyunda da benzer bi sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
birde bu sepeti almak istiyorum üstüne fifa 24 ü ekleyip almak ne kadar mantıklı sizce sadece arada tek başıma maç atmak için oynuyorum futbolu ultimate team falan alakam yok ufl mi bekliyim fifa 24 mü alıyım
Al kaçırma epicte eli kulağında dolara geçer. Sonra almadım diye vah edersin. UFL nasıl bir şeyler sunacağı çok açık gözükmüyor. Gerçi CR7 yatırım yapmış mutlaka dişe dokunur bir şeyler olacaktır.
Beyler benim bi sorum var yeni hesap açtım sormak için yardım ederseniz sevirinirim
Ben eafc24 ü steamden ea play abonelikle 10 saat oynadım aboneliğim bitti epicten dün aldım oyunu aynı ea hesabıma bağladım epic gamesi 10 saatlik oynadığım sonra steamden indirdiğimi kaldırdım aması çünkü oyunu sildim tekrar yükledim ea apptrn oyun yüklendi launching game ekranında kalıyor
Epic ve steam aynı ea hesabına bağlı olduğu için sanırım eğer öyleyse ben epicten oyunu iade edip tekrar alsam epitel başka ea hesabı açıp eşliyip öyle yüklesem ve bağlasam sorun çözülür mü ne yapmalıyım
Neyse alayım da beğenmezsem iade ederim, gamepass ile denemiştim ama çok kastığı için hiçbir şeye bakamadım (menüde bile kasıyordu) o sorun 23te de vardı sonradan düzeltmişlerdi bunda da düzeltirler herhalde. Futbol oyunlarından sıkılan Enis abi bile fifa kariyer serisi yaptı teşekkürler
Hocam bu oyunu gamepass ile denedim demişim epicten aldığın ea fc ile gamepass teki oynadığın ea fc24 aynı hesabına mı bağlı bende steam ile denedim epicten aldım aynı ea hesabına bağladım ama açılmıyor yardımcı olabilir misiniz
Nays uygylamasını indirip hesap açıyorsunuz. Size bir sanal kart tanımlıyor. Kartın içine para gönderip alışveriş yapıyorsunuz. Cashback otomatik olarak yapılıyor herhangi bir başvuruya gerek olmadan. Nays iş bankasının bir uygulaması. Herhangi bir sıkıntısı olmuyor. Paparayı biliyorsanız onun muadili
Nays uygylamasını indirip hesap açıyorsunuz. Size bir sanal kart tanımlıyor. Kartın içine para gönderip alışveriş yapıyorsunuz. Cashback otomatik olarak yapılıyor herhangi bir başvuruya gerek olmadan. Nays iş bankasının bir uygulaması. Herhangi bir sıkıntısı olmuyor. Paparayı biliyorsanız onun muadili
Hocam bu oyunu gamepass ile denedim demişim epicten aldığın ea fc ile gamepass teki oynadığın ea fc24 aynı hesabına mı bağlı bende steam ile denedim epicten aldım aynı ea hesabına bağladım ama açılmıyor yardımcı olabilir misiniz
daha epicten almadım ama muhtemelen aynı hesaba bağlanır sadece gamepassin süresi bitince bütün avantajlarını kaybedersin. Zamanında steamden r6 oynarken gamepass almıştım, hesabı xboxa bağladım çoğu çar açılmıştı kalıcı açıldı sanıyordum ama gamepass bitince hepsi gitti. FC 24ün açılmama sorununu bilmiyorum, dün FC 24ü Xbox'ta bulamadım, eaden indirmeye çalıştım ama indirme bi türlü başlamadı.