Neler Yeni

EA yine bildiğimiz gibi...

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Gün geçmiyor ki EA bizi şaşırtmasın.

Yeni nesil konsolların çıkmasıyla birlikte FIFA 21'in Next Gen versiyonuyla karşılaşmıştık. Bu sürüm normal sürümden geç çıktı diye PC platformuna oyunun eski nesil sürümü verilmişti ki bu çok normal.

Buraya kadar her şey çok normal. Fakat FIFA 22 ile birlikte artık Next Gen versiyonunun PC'ye gelmesi gerekliydi ve öyle olacağını düşünüyordu çoğu kişi. Fakat EA bunu yapmadı ve yeni nesil sürüm sadece yeni nesil konsollara özgü kaldı ve PC'de eski sürümü oynayacağız.

Tamam eyvallah böyle bir durum var demek ki buna da sesimi çıkartmadım fakat şuradan sonrası artık ses çıkarılmayacak gibi değil.

WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.42.20.jpeg

Biliyorsunuz ki FIFA 22 ile birlikte HyperMotion isimli bir makine öğrenmesi ile geliştirilen teknoloji sunulacak. Bu teknolojinin üzerinde EA çok durdu ve animasyonların vs daha gerçekçi olacağını söyledi.

Bugün PS4'ümde FIFA 21'e girdim FIFA 22 Trailer'ının sonunda alttaki şu yazıyı gördüm.

"HYPERMOTION TECHNOLOGY ONLY ON THE PLAYSTATION 5, XBOX SERIES S/X AND STADIA VERSIONS."

YANİ BU YENİLİK ESKİ NESİL KONSOLLARDA VE PC'LERDE OLMAYACAK.

E ABİ YENİLİK YAPMAYACAKSAN ÇIKARMAYACAKSAN NEDEN GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKUYORSUN? HADİ ESKİ NESİL KONSOLLARA YENİLİK VERMEZSİN ANLARIM AMA PC DE ESKİ SÜRÜME SAHİP OLACAĞI İÇİN O DA BUNU KULLANAMAYACAK?

Şaka gibi ya vallahi şaka gibi.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Klasik EA...
Bu yazıyı okumak için 5 Dolar ödeyiniz...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Gün geçmiyor ki EA bizi şaşırtmasın.

Yeni nesil konsolların çıkmasıyla birlikte FIFA 21'in Next Gen versiyonuyla karşılaşmıştık. Bu sürüm normal sürümden geç çıktı diye PC platformuna oyunun eski nesil sürümü verilmişti ki bu çok normal.

Buraya kadar her şey çok normal. Fakat FIFA 22 ile birlikte artık Next Gen versiyonunun PC'ye gelmesi gerekliydi ve öyle olacağını düşünüyordu çoğu kişi. Fakat EA bunu yapmadı ve yeni nesil sürüm sadece yeni nesil konsollara özgü kaldı ve PC'de eski sürümü oynayacağız.

Tamam eyvallah böyle bir durum var demek ki buna da sesimi çıkartmadım fakat şuradan sonrası artık ses çıkarılmayacak gibi değil.

Alıntıyı görüntüle

Biliyorsunuz ki FIFA 22 ile birlikte HyperMotion isimli bir makine öğrenmesi ile geliştirilen teknoloji sunulacak. Bu teknolojinin üzerinde EA çok durdu ve animasyonların vs daha gerçekçi olacağını söyledi.

Bugün PS4'ümde FIFA 21'e girdim FIFA 22 Trailer'ının sonunda alttaki şu yazıyı gördüm.

"HYPERMOTION TECHNOLOGY ONLY ON THE PLAYSTATION 5, XBOX SERIES S/X AND STADIA VERSIONS."

YANİ BU YENİLİK ESKİ NESİL KONSOLLARDA VE PC'LERDE OLMAYACAK.

E ABİ YENİLİK YAPMAYACAKSAN ÇIKARMAYACAKSAN NEDEN GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKUYORSUN? HADİ ESKİ NESİL KONSOLLARA YENİLİK VERMEZSİN ANLARIM AMA PC DE ESKİ SÜRÜME SAHİP OLACAĞI İÇİN O DA BUNU KULLANAMAYACAK?

Şaka gibi ya vallahi şaka gibi.
hepsini geçtim series s/x ile pc aynı para olacak. bundan sonra fifa almıyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakin ol kardesim
hepsini geçtim series s/x ile pc aynı para olacak. bundan sonra fifa almıyorum.
Klasik EA...
Bu yazıyı okumak için 5 Dolar ödeyiniz...

Nasıl olayım? Bir de pişkin pişkin gidiyor 500 TL istiyor bizden. Eski nesillere ve ayrıca eski nesille aynı kefede tutulmaması gereken PC'ye yenilik yapılmıyorsa neden alayım abi ben bu oyunu?

Kıytırık menü rengi değişimi yeni transferler yeni formalar dışında yenilik olmayacaksa ne anlamı var 500 TL vermenin?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Nasıl olayım? Bir de pişkin pişkin gidiyor 500 TL istiyor bizden. Eski nesillere ve ayrıca eski nesille aynı kefede tutulmaması gereken PC'ye yenilik yapılmıyorsa neden alayım abi ben bu oyunu?

Kıytırık menü rengi değişimi yeni transferler yeni formalar dışında yenilik olmayacaksa ne anlamı var 500 TL vermenin?

alma kardesim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bence haklı isyan. duygularıma tercüman olmuş. iyice suyunu çıkardılar rakip yok diye. inşallah bu sene pes bunlardan daha iyi oyun yapar da biraz olsun akıllanırlar.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
EA çöp zaten. Oyunları zor yapacağız diyorlar ama yapay zekayı değil oynayışı filan zorlaştırıyorlar.

Bu sene satın aldığı Codemasters'a da aynı politikayı yapmış. Oyunu zor yapalım derken oyunda dönmeyi zorlaştırmışlar. Fifada ise FUT WL'de hareket çekenlerden daha fazla hareket yapıyor yapay zeka. Kısaca EA zaten çöp firma.

EA çöp zaten. Oyunları zor yapacağız diyorlar ama yapay zekayı değil oynayışı filan zorlaştırıyorlar.

Bu sene satın aldığı Codemasters'a da aynı politikayı yapmış. Oyunu zor yapalım derken oyunda dönmeyi zorlaştırmışlar. Fifada ise FUT WL'de hareket çekenlerden daha fazla hareket yapıyor yapay zeka. Kısaca EA zaten çöp firma.
Sürekli bi kötü karar almalar var. Sürekli server kapıyorlar bazı oyunların falan.Bırakın kardeşim oynasın millet.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Valla fiyatlardan tut oyuncuların hep tersine giden bir firmadan ne bekliyorsun. Benimde çok sinirime dokunuyor. Ben yıllardır fifa oynadım lakin son 4-5 senedir oynamamış biri olarak ilk defa 2 haftadır FIFA 2021 başladım ve şuan FIFA 2022 yi fiyatlardan dolayı alamayacağım. Valla kanser sebebi bu firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom