Obito Uchiha
80+ Silver
Hata üstüne Hata alıyorum birde tüm müfredatdan sorumlu oluyorum.bended oluyor
Hata üstüne Hata alıyorum birde tüm müfredatdan sorumlu oluyorum.bended oluyor
ZOOM'a da baya kişi giriyor ve çökmüyor. garip
aga anlatamıyorum ki insanlara allah aşkına ebanın çökmesi normal değil. Ders bu aga yabana atılamaz bütün siteler çöküyör bizimki de çökebilir demek çözüm değil. Ben vergi veriyosam sen veriyosan o veriyosa bu sistemde düzeltilmeli gidip bir server kiralamak çok mu zor ?ZOOM'a da baya kişi giriyor ve çökmüyor. garip
ya akrdeşim allah aşkına zoomu nerdeyse bütün dünya kullanıyo belki ebanın canlı dersinin 2 yada 3 katı kişi kullanıyo neden çökmüyor da eba çöküyoraltyapı aynı mı? kaç senelik program.
EBA'nn 2012'de kurulduğuunu biliyorsun dimi bide birisi şirket diğeri koskoca devlet!altyapı aynı mı? kaç senelik program.
aga anlatamıyorum ki insanlara allah aşkına ebanın çökmesi normal değil. Ders bu aga yabana atılamaz bütün siteler çöküyör bizimki de çökebilir demek çözüm değil. Ben vergi veriyosam sen veriyosan o veriyosa bu sistemde düzeltilmeli gidip bir server kiralamak çok mu zor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya akrdeşim allah aşkına zoomu nerdeyse bütün dünya kullanıyo belki ebanın canlı dersinin 2 yada 3 katı kişi kullanıyo neden çökmüyor da eba çöküyor
EBA'nn 2012'de kurulduğuunu biliyorsun dimi bide birisi şirket diğeri koskoca devlet!
Ya arkadaşım biz onu mu diyoruz adamlar en azından bi der biz online eğitime geçicez bunun için iyi bi server kiralayalım yoğunluk olursa sorun çıkmasın, aksaklık olmasın demez mi ?iyi tamam haklısın devlet yönetemiyor geç sen yönet istediğin cevap bu mu
şirket devlet yönetmiyor dikkat et.
milli eğitim bakanına bağlı. gov ne demek bilmiyorsun galiba. aga lütfen bilmeden konuşma ya. kalbini kırmak istemiyorum ama boş yapyrosuniyi tamam haklısın devlet yönetemiyor geç sen yönet istediğin cevap bu mu
şirket devlet yönetmiyor dikkat et.
Ya arkadaşım biz onu mu diyoruz adamlar en azından bi der biz online eğitime geçicez bunun için iyi bi server kiralayalım yoğunluk olursa sorun çıkmasın, aksaklık olmasın demez mi ?