Neler Yeni

Eba Canlı Ders ve Ders sistemi

4JAVEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
ZOOM'a da baya kişi giriyor ve çökmüyor. garip :)
aga anlatamıyorum ki insanlara allah aşkına ebanın çökmesi normal değil. Ders bu aga yabana atılamaz bütün siteler çöküyör bizimki de çökebilir demek çözüm değil. Ben vergi veriyosam sen veriyosan o veriyosa bu sistemde düzeltilmeli gidip bir server kiralamak çok mu zor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapı aynı mı? kaç senelik program.
ya akrdeşim allah aşkına zoomu nerdeyse bütün dünya kullanıyo belki ebanın canlı dersinin 2 yada 3 katı kişi kullanıyo neden çökmüyor da eba çöküyor

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
aga anlatamıyorum ki insanlara allah aşkına ebanın çökmesi normal değil. Ders bu aga yabana atılamaz bütün siteler çöküyör bizimki de çökebilir demek çözüm değil. Ben vergi veriyosam sen veriyosan o veriyosa bu sistemde düzeltilmeli gidip bir server kiralamak çok mu zor ?

ya akrdeşim allah aşkına zoomu nerdeyse bütün dünya kullanıyo belki ebanın canlı dersinin 2 yada 3 katı kişi kullanıyo neden çökmüyor da eba çöküyor

iyi tamam haklısın devlet yönetemiyor geç sen yönet istediğin cevap bu mu

EBA'nn 2012'de kurulduğuunu biliyorsun dimi :D bide birisi şirket diğeri koskoca devlet!

şirket devlet yönetmiyor dikkat et.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Bazı öğretmenlerin yayın kalitesi çok kötü yazı gösterince fln gözükmüyor yayın habire donuyor ve tüm sınıf bunları yaşıyor ama sorunun öğrencilerde olduğunu iddia ediyorlar sinir oluyorum.

4JAVEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mehmet Ali Kırımlı

Ya arkadaşım biz onu mu diyoruz adamlar en azından bi der biz online eğitime geçicez bunun için iyi bi server kiralayalım yoğunluk olursa sorun çıkmasın, aksaklık olmasın demez mi ?

robin

80+ Silver

milli eğitim bakanına bağlı. gov ne demek bilmiyorsun galiba. aga lütfen bilmeden konuşma ya. kalbini kırmak istemiyorum ama boş yapyrosun

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Ya arkadaşım biz onu mu diyoruz adamlar en azından bi der biz online eğitime geçicez bunun için iyi bi server kiralayalım yoğunluk olursa sorun çıkmasın, aksaklık olmasın demez mi ?

açıklamaya çalışıyorum , hep bi isyan. yazdığımıda okumuyorsun, ben sana ondan başka ne diyeyim

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Doğru düzgün ve pilot testi yapılmadan bu sisteme geçildi. Evet, bu mantıklı değil ama bir an evvel yapılması gerekiyordu.
Aldığınız hatayı forumlarda konu açın, yardım bulmaya çalışın. Bu arada iş hayatı bundan farklı değil, bence bunları alışın.

Allah korusun bu gün, büyük bir deprem olsa yine telekom hizmeti tıkanıp, erişilemez hale gelecek. Önlem var mı peki, yok.

Top Bottom