Bu kadar dar bir açıdan nasıl bakabiliyorsun kafam almıyor, bir şey bellemişsin aklın sıra ; herkesi tersliyorsun. Önemli olan benim veya senin alıp almaman değil. Elinde parça olup da satacak bilinçsiz kişi bu fiyatları görüp de değerlendirebilir. Ki bunu yapacak azımsanmayacak sayıda insan vardır. Bunlar birbirlerinden göreceği için arttıkça artar. Aynı araba piyasasındaki gibi çıkmaza gireriz.Dediğimi anlamamışsınız adam istediği fiyatı yazar alıp almamak size kalmış zorla aldırtmıyor ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tonlarca böyle konu açıldı sonuçta değişen bir şey yok,parçaların pahalı olması böyle sistemler yüzünden değil ekonomiyi görmüyorsun herhalde ? Üstelik adamın yazacağı fiyattan size ne ? Önemli olan sizin alıp almamanız.
Devlet ne alaka zorla aldıran yok.Devletin böyle kazık şeylere el atmamasıda ayrı bir ironik
Hayır dolandırıcılık değilHoşuna gidiyor yani bu kişiler? Dolandırıcılardan farkı yok
Hayır dolandırıcılık değilHoşuna gidiyor yani bu kişiler? Dolandırıcılardan farkı yok
Öğrensin o zamanNe demek sanane herkes özellikleri anlamayabiliyor ederi neyse onu yazmak zorunda. Ha sen kazık yemeyi seviyorsan ayrı
Devlet ekonomi için bir tehdittirBunun en büyük sorumlusu devlet zaten. Benzin falan sabit olduğu halde otobüs biletleri bir günde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra düşüyor artıyor kimsenin çıtı çıkmıyor
EvetYaşı küçük olanlar veya bunun iyi mi kötü mü olduğunu öğrenemeyecek kişiler var. Onlar alıyor. Sence bu normal mi
Binme o zaman.Sistemde sorun var zaten. Otobüs biletleri günü gününe benzine vs zam gelmediği halde yüzde 50 den fazla zamlanıyor 1 hafta sonra tekrar düşüyor yükseliyor denetleme falan yok.
Zeiron eba oynamadığınız oyun olursa çökme garantili
Ben satıcılar için değil alıcılar için konuşuyorum herkes bu fiyatı yazamayacağını söylemiş ama bende mal onun istediği fiyatı yazar diyorum anlamıyor musunuz ? Elinde parça olup satacak kişi yüksek ihtimal sahibindene koyar,oraya koymazsa zaten dükkanı falan vardır ki sitelerde satsın.Sitede satan adamda neyin ne ettiğini bilir zaten.Bu kadar dar bir açıdan nasıl bakabiliyorsun kafam almıyor, bir şey bellemişsin aklın sıra ; herkesi tersliyorsun. Önemli olan benim veya senin alıp almaman değil. Elinde parça olup da satacak bilinçsiz kişi bu fiyatları görüp de değerlendirebilir. Ki bunu yapacak azımsanmayacak sayıda insan vardır. Bunlar birbirlerinden göreceği için arttıkça artar. Aynı araba piyasasındaki gibi çıkmaza gireriz.
Ama sen bunu düşünmeyecek kadar iyi değilsen bu, bu konudaki kimsenin sorunu değil. Senin sorunun.
Diyelim ekran kartı alıcaksın serbest piyasa diye diye bütün satıcılar 20k yapti rtx 2060 ı o zaman napıcan başkası satıyo 20k ya ben satıyorum 8k adam 1 tane satışıyla 3 satışıma eşdeğer para kazanıyor ben neden tek seferde 3 satışlık para kazanmak yerine 8k ya satıyorum ? hani diyosunuz ya alıcısı var ki 6k ya koymuş bende Oyle yapiyim o zamanDediğimi anlamamışsınız adam istediği fiyatı yazar alıp almamak size kalmış zorla aldırtmıyor ya ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tonlarca böyle konu açıldı sonuçta değişen bir şey yok,parçaların pahalı olması böyle sistemler yüzünden değil ekonomiyi görmüyorsun herhalde ? Üstelik adamın yazacağı fiyattan size ne ? Önemli olan sizin alıp almamanız.
Aynen devlet senin keyfine göre hareket edecek. Hatta cebinden fazla para çıkmasın diye gümrük vergisi ve diğer vergiler filan da kaldırılacak.Devletin böyle kazık şeylere el atmamasıda ayrı bir ironik
Böyle PC lerden sana binlerce bulabilirim yani ilk olan bir şey değil bu.