Ziona Cezalı 80+ Silver Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2,536 Reaksiyon skoru 1,298 28 Aralık 2021 #14 Benim de makale yazmam lazım ama nasıl yazcapımı bilmiyorum bir de ingilizce olunca...
ShiniYasui 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 834 Reaksiyon skoru 352 28 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 KaganKK06 yazmış: hangi konuyu seçtiniz hocam? Devamı için tıklayın... Gelecek Kaygısı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2021 Ahmet Öztürk yazmış: İzlemedim zaten bana göre saçma olmaz bu tür konular ama öğretmenler biraz değişik davranabilir Devamı için tıklayın... Acaba yanlış yazınca üstüneden geçip tekrar yanına yazsam bir şey dermi hoca sizce tükenmezle zor oluyoda.
KaganKK06 yazmış: hangi konuyu seçtiniz hocam? Devamı için tıklayın... Gelecek Kaygısı Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 28 Aralık 2021 Ahmet Öztürk yazmış: İzlemedim zaten bana göre saçma olmaz bu tür konular ama öğretmenler biraz değişik davranabilir Devamı için tıklayın... Acaba yanlış yazınca üstüneden geçip tekrar yanına yazsam bir şey dermi hoca sizce tükenmezle zor oluyoda.