@Rove Edits hocam siz aşırı ağır şeyler mi editliyorsunuz ? Yani öyle değilse eğer böyle manyak Render yapmıyorsaniz 5070 ti iyi zaten.
evet 1080p çözünürlükte 3-4 saatlik oyun kayıtları Barış Can kanalındaki editli hali 1saatlik videolar, 4k 1 saat ham kayıt süreli vlog videoları vs editliyorum adobeyi ücretli ancak pluginleri crack kullanıyorum şuan sistemimle çektiğim sıkıntı videoyu editlerken takılmalar donmalar izleyememeler vs renderi 1660super ilede 1saat civarlarında alıyorum zaten yani önemli olan işlemci ram ekran kartı zaten 2.planda@Rove Edits hocam siz aşırı ağır şeyler mi editliyorsunuz ? Yani öyle değilse eğer böyle manyak Render yapmıyorsaniz 5070 ti iyi zaten.
Hocam o zaman 5070 TI yeterli olur 5080'e uçmaya gerek yok 4k'da kastırmaz. Başka forumda da konu açabilirsiniz istersenix.evet 1080p çözünürlükte 3-4 saatlik oyun kayıtları Barış Can kanalındaki editli hali 1saatlik videolar, 4k 1 saat ham kayıt süreli vlog videoları vs editliyorum adobeyi ücretli ancak pluginleri crack kullanıyorum şuan sistemimle çektiğim sıkıntı videoyu editlerken takılmalar donmalar izleyememeler vs renderi 1660super ilede 1saat civarlarında alıyorum zaten yani önemli olan işlemci ram ekran kartı zaten 2.planda
problem yok bilginize görüşlerinize güveniyorum ekiple de istişare yapıp ona göre bir yol izlerim teşekkürler tekrardan <3Hocam o zaman 5070 TI yeterli olur 5080'e uçmaya gerek yok 4k'da kastırmaz. Başka forumda da konu açabilirsiniz istersenix.
Rica ederim hocam ne demek iyi günlerde kullanın.problem yok bilginize görüşlerinize güveniyorum ekiple de istişare yapıp ona göre bir yol izlerim teşekkürler tekrardan <3
sizin için 2 şey çok kritikproblem yok bilginize görüşlerinize güveniyorum ekiple de istişare yapıp ona göre bir yol izlerim teşekkürler tekrardan <3
Lol, valo atiyomus maxSistem oyun oyanacakmıdır acep
yalnız sistem iyimişLol, valo atiyomus max
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistem 9950x ve sonradan ram takviyesi yapılcaksa alınır bence.![]()
Sinerji Tolyste Ryzen 7 9700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Shadow 16GB 3X OC RTX5080 Sistem Tavsiyesi
Sinerji Tolyste Ryzen 7 9700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Shadow 16GB 3X OC RTX5080 Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunl24.im
yalnız baktımda sogutucu değiştirmek gerek güzel fazlı bir anakart lazımLol, valo atiyomus max
Bu sistem 9950x ve sonradan ram takviyesi yapılcaksa alınır bence.![]()
Sinerji Tolyste Ryzen 7 9700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Shadow 16GB 3X OC RTX5080 Sistem Tavsiyesi
Sinerji Tolyste Ryzen 7 9700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Shadow 16GB 3X OC RTX5080 Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunl24.im
Bencede.yalnız sistem iyimiş
yalnız baktımda sogutucu değiştirmek gerek güzel fazlı bir anakart lazım
120k oluyor öyle işte.yalnız sistem iyimiş
yalnız baktımda sogutucu değiştirmek gerek güzel fazlı bir anakart lazım