EDİT,RENDER İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ

Bu o anakarttan da iyi tomahawk sorun çıkarmış. Bence en azından 1k eklenip bu alınmali. Ayrıca attığınız kasa destekliyor mu bu parçaları ? Lian li vardı benim aklımda.
destekliyor hocam sorun çıkarmaz zaten not kısmında belirtiğim gibi kasaya daha fazla yatırım yapılıp lian li lancool 3 alınabilir.

jombo kullanıcı adlı arkadaşın sistemini beğendim ama biraz optimize açısından marka karmaşası var gibi bir sistem de sizden tavsiye alabilir miyim
Hocam aklınızda kalmasin çünkü marka karmaşası olmak zotunda. Arkadaş bu fiyata baya iyi sistem toplamış benimde parçalar hemen hemen aynıydı. Anakart ve kasa dışı. Anakart attığım Asrock ya da arkadaşın attığı Msi. Kasa da lian li olursa daha iyi olur bence.

Hocam aklınızda kalmasin çünkü marka karmaşası olmak zotunda. Arkadaş bu fiyata baya iyi sistem toplamış benimde parçalar hemen hemen aynıydı. Anakart ve kasa dışı. Anakart attığım Asrock ya da arkadaşın attığı Msi. Kasa da lian li olursa daha iyi olur bence.
5000 serisi 5070ti için emin miyiz 4080 ti vb daha iyi olmaz mı görüşleriniz nelerdir acaba

4K VİDEO EDİT+RENDER

3-4 SAAT HAM KAYIT SÜRELERİ OLAN 1080P Videoları editleyip renderlayabilmek için güzel bir sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

msi parçalar öncelikli tercihim ssd ihtiyacım yok ssd yerine bütçeyi daha verimli kullanabiliriz

4 senedir profesyonel olarak video kurgu yapıyorum artık şuan için kullandığım sistem yetmiyor ve yeni bir sistem almak istiyorum bayadır yeni güncel parçaları incelemedim.
yeni sistem alma şuanki sistemini şunlarla değiştir kasma yaşamazsın diyen var ise sistemim sırasıyla bu şekilde

R5 3600
msi 1660super gaming x 6gb
corsair vengeance 8x2+1x16 = 32 gb ram
gigabyte b450 auros elite anakart
cooler master masterluqid 240mm sıvı soğutmaya sahibim
Bütçe nedir

Geri