Nasıl olmuş beğendin mi ?
Editi bu arkadaşlar.
TamamHocam ben pek anlamıyorum sadece naruto izleyenlerin spoiler yememesi için yazdım.
Tamam teşekkürler tavsiyeler içinNaruto izlemediğim için ne kadar doğru ne kadar yanlış yorum yapacağım tartışılır,
Öncelikle sondaki watermarkı kesinlikle çıkart o ne öyle sanki CapCut diye biri yapmış insanlar yanlış anlar
Biraz çok değil efekt eklenebilir
Ses düzenlenebilir
Onun dışında daha yeni yeni bu işe girdiğin için böyle amatör çalışmalar sergilemen normal insan hata yapa yapa öğrenir hata yapmaktan korkmayın, ayrıca birkaç eğitim videosu da sana yardımcı olabilir umarım daha güzel editler yaparsın iyi eğlenceler.
alexander rybak abim beeeeYeni edit yapmaya başladım nasıl olmuş ?
Öncelikle AVM Editlerde,hoş bir CC kullanılır.CC pack olarakta şu packleri atabilirim After Effects programı için.Yeni edit yapmaya başladım nasıl olmuş ?
hocam selamlar sizin işlerinizi görebilir miyim belki çalışabilirizÖncelikle AVM Editlerde,hoş bir CC kullanılır.CC pack olarakta şu packleri atabilirim After Effects programı için.
1.CC Pack
2.CC Pack
AVM Editlerde,şeffaf,slide,özelliklee zoom geçişlere önem gösterilmektedir.
Hafif bir shake kullanmalısın.
Geçişlere ve Shake-e bu videodan bakabilirsin.
Geçiş Ve Shake Videosu
Daha iyi klipler ve daha çok klip kullanabilirsin.
Mesela şu editi örnek alabilirsin gayet hoş ve basit bir edit benim için.
Bahsettiğim Edit
Videodaki Black Bar yani Siyah Barları yapmak için şu Tutorial-ı izleyebilirsin.
Bahsettiğim Tutorial
Bir Editör Olarak Vereceğim Tavsiyeler Bunlar.
İyi Günler İyi Forumlar.
3sene önceki konu bruhhocam selamlar sizin işlerinizi görebilir miyim belki çalışabiliriz