Twitter sayfalarda paylaştı.Baktım da bulamadım öyle bir bilgi nereden duydunuz hocam
Kaynak ?
Heyyy türko geçmiş olsun TR şartları ve Tr sınırları içerisinde yetim öksüz kalmak nasıl duygu.
Kaynak benım aslanım hem o kot giydikçe açılır. 41numara giydikçe büyür 42 numara giydikçe küçülür yırtılırsa biz burdayız!Kaynak ?
Sen gidip kaçak alıp kullanınca bu devlet millet nasıl ayakta kalıcak vatan hainliği yapma vergini ver paşa paşa 1 devlete 1 kendine al. Hatta 2 devlete ver 1 kendine al sen devlet ile bir misin.20k az mıydı sanki de 30k yaptılar
Haklısın aslında, sen böyle dediğinde içimdeki milliyetçi kan horon tepmeye başladı. Yerel seçimlerde akp ye oy vermeye karar verdim. Doğru kararı vermemi sağladığınız için teşekkür ederim.Kaynak benım aslanım hem o kot giydikçe açılır. 41numara giydikçe büyür 42 numara giydikçe küçülür yırtılırsa biz burdayız!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen gidip kaçak alıp kullanınca bu devlet millet nasıl ayakta kalıcak vatan hainliği yapma vergini ver paşa paşa 1 devlete 1 kendine al. Hatta 2 devlete ver 1 kendine al sen devlet ile bir misin.
Rica ederim ne mutlu biz türk ırkına.Haklısın aslında, sen böyle dediğinde içimdeki milliyetçi kan horon tepmeye başladı. Yerel seçimlerde akp ye oy vermeye karar verdim. Doğru karaı vermemi sağladığınız için teşekkür ederim.
Sen kimsin la bebe? Ne konuşuyorsun boş boş. Neyin kafasını yaşıyorsunKaynak benım aslanım hem o kot giydikçe açılır. 41numara giydikçe büyür 42 numara giydikçe küçülür yırtılırsa biz burdayız!
Sen neyin kafasını yaşıyorsun sütün mü fazla geldi? Aslanımlı falan konuşuyorsun saçma sapan şeyler yazıp kendi kendine triplere girmişsin. Arpan fazla mı geldi ?Kaynak belirttim işte bebe bu ne sinir sütünümü vermediler.