Ekonomi nereye gidiyor?

Abi bizde söyleyemiyoruz işte bizim yerimize sen bir şeyler söyle konu kapansın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25i de gorur 30u da 90ı da gelişme olmadıkça
1653390642646.png

Selamlar ekonomi çok eyi.

Arkadaşlar dolar %40 artmış olsa bile ürünler % 80 üzeri artıyor. Bunun dolar artışı ile alakasını @Abdullah Hacıgül youtube kanalında açıkladı. Bir izleyin isterseniz derim. Devletin politikaları bir yana fırsatçılıkta zirve yapmış satıcıların çok daha fazla payı var bu işlerde. Konu siyaset değil deyip siyasete kapı aralamak bu forumda olmamalı bence. İrdeleme yapılacaksa satıcıların ve doların artışlarını araştırıp konuşalım. Devlet hepimizin hepimiz aynı gemideyiz. Unutmamak gerekli diye düşünüyorum. Saygılarımla.
Hepsiburada'da satış yapan bir magazada çalıştım bir süre. Adamların mantık şu; mesela dolar 10₺ ise adamlar fiyatlandırmayı 12₺ üzerinden yapıyor kendilerini garantiye almak için (kur dalgalanmasindan korunmak için, yarın düşer iner çıkar zarar etmemek için).

yav siz z kuşağı hep böylesiniz anca şikayet edin ne şükür var ne bir şey bune kardeşim ben yağ ve ekmek kuyruklarında beklemişim siz lüks içinde yazıyorsunuz abdülhamidi anlayamadık osmanlı gitti ama bu sefer asla allahın izniyle gerekirse soğan ekmek yerim davamdan dönmem devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.
Şaka ironi

ekonomi bayır aşağı gidiyor.

Bende senin hayatında "ironi" kelimesini duymamış. Sosyal medyada vakit geçirmekten sabahtan akşama kadar insanlara kurulup. Yeni üye olduğu teknoloji forumunda bile tanımadığı insanları cahillikle suçlayan bir ********** olduğunu pardon her alanda ********** olduğunu düşünüyorum 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyin fukarası seni. Kaybol şimdi çapsız
görüşürüz boomer 😃🤌

Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle

Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.
Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
hocam yurtdışındamı yaşıyon sen 🧐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,786
Üyeler
184,980
Son üye
Sehriyar MC
Geri