Neler Yeni

Ekonomiden Memnun Musunuz?

Ekonomiden Memnun Musunuz?

• Evet

Oylar: 9 7.8%
  • Hayır

Oylar: 107 92.2%

• Oy kullanan toplam üye
    116

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Artık valla mal gibi yaşıyorum.Başka ülkelerdeki yaşantıları görünce ana avrat yollara çıkıp bağıra bağıra sövesim geliyor.Adam benle yaşıt derdi yok tasası yok.Siyaset nedir bilmez çünkü adama lazım değil ülke mis gibi ne yorsun kafasını.İstediği hobisini yapar.İstediği gibi okur.İstediği zaman çıkıp arkadaşlarıyla bir cafeye gider.Lan biz cebimizden 20 lira para gitçek diye cafeye oturmadık.Şu akıl yoksunu aç kalsamda tayyipçiyim diyenlerin iki yakasını bir araya getirmesin.Yaşlıların çoğu kısmı yüzünden iki gramlık hayatımızda p.ç oldu.Bir ablamızın bir sözü vardı : Kuran okumayı bilmeyen seçmenin,Kuran okuyor diye seçtiği adamların ülkesinde yaşıyoruz.Başka ülkelere taştaşlı görünecez diye milyarlık saray yaptırıyoruz ve günlük masrafları halka dağıtılsa şuan herkes zengindi.Almanya gibi taştaşlı ülkede Sayın Merkelin oturduğu ev apartman dairesi ve çıkıp alışverişini bile kendi yapıyor.Bizimkide tarım kredi marketi açıp fiyatlar ucuz dimi memnunsunuz deyip halkıyla dalga geçsin.Umutsuz bir şekilde yine söylüyorum Allah Akıl Fikir Versin tayyipten başka aday yokki oy verelim diyenlerede Allah Akıl Fikir Versin en sonda şunu diyeyim bu ülkenin başına Doğu Perinçek Gelse (xgfbndgn)Allah Çarpsın Şuanki Halimizden Kötü Olmayız.
Çok güzel yazmışsın bravo

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

G.P.U

80+ Silver
%10 veren de trolüne verdi yoksa ben inanmam kimsenin eğenominin iyi olduğunu düşündüğüne

ayda 350$ maaş ile 3/1'in 3/1'ini alamaya dewam ediyoruz

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
%10 veren de trolüne verdi yoksa ben inanmam kimsenin eğenominin iyi olduğunu düşündüğüne

ayda 350$ maaş ile 3/1'in 3/1'ini alamaya dewam ediyoruz
gerçekten iyi olduğunu düşünen kişi sayısı fazla

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Bayram bayram ağzımı açtırmayın. Ekonomi iyi diyen varsa 10 yıl öncenin market fiyatlarına bide șimdiye baksın o yetiyor zaten

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bayram bayram ağzımı açtırmayın. Ekonomi iyi diyen varsa 10 yıl öncenin market fiyatlarına bide șimdiye baksın o yetiyor zaten
o zamanlar tüp kuyruğu vardı siz gençler bilmezsiniz su içmek için 1000km gidiyorduk vah vah gençlik bitmiş (!)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
o zamanlar tüp kuyruğu vardı siz gençler bilmezsiniz su içmek için 1000km gidiyorduk vah vah gençlik bitmiş (!)
Hocam eyw eskileri belki bilmiyoruz. Babamın anlattığı kadar biliyorum. Fakat o dönem yaptıkları iyilikleri șimdi burnumuzdan getiriyor. Resmen devleti sömürüyor. Bizden sonra en yüksek enflasyon oranı %4.2 hani aradaki farkı anlatabiliyor muyum. Diğer ülkelere bakınca aradaki fark bariz. Rusya mesela adamlar hayvanlar için corona așısı ücretti biz daha 65 yașındakileri yurtdisindan aldigimiz asilarla asilamaya calisiyoruz.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Hocam eyw eskileri belki bilmiyoruz. Babamın anlattığı kadar biliyorum. Fakat o dönem yaptıkları iyilikleri șimdi burnumuzdan getiriyor. Resmen devleti sömürüyor. Bizden sonra en yüksek enflasyon oranı %4.2 hani aradaki farkı anlatabiliyor muyum. Diğer ülkelere bakınca aradaki fark bariz. Rusya mesela adamlar hayvanlar için corona așısı ücretti biz daha 65 yașındakileri yurtdisindan aldigimiz asilarla asilamaya calisiyoruz.
bizdeki aşı sıkıntısı yaz sonuna kadar devam edebilirmiş geçen haber izliyordum amerika 12-16 yaş için aşı kampanyası başlatmış aşı olana işte 100 dolar mı ne veriliyormuş biz de daha aşıların gelmesini bekliyoz

Top Bottom