Neler Yeni

EKRAN KARTI ALMIYORUZ VİDEOSUNA DESTEK

WhoCares

80+ Gold
Maddi durumu yeterli olan adam zaten aliyor çokta takılmayın böyle konulara yazdığınızla kalırsınız :kekw:

SadeceSeyf

80+ Gold
Abdullah kesinlikle haklı arkadaşlar.Almayın abi ya. 3080 Aorus Xtreme aldım 8500e uygundan iyi ekran kartı düşürün alın abi.Bunlar ne herkes dolandırıcılık peşinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maddi durumu yeterli olan adam zaten aliyor çokta takılmayın böyle konulara yazdığınızla kalırsınız :kekw:
Arkadaşım bence maddiyatla alakası yok. Geçen hafta 5500 rx 5500 xt ekran kartlı kasaya monitör dahil 25 bine alan cocuk gördüm.Dolandırılıyorlar agacım

forumdaki herkezde pc var nerdeysedüşerse milletin zoruna gider adamlar 10 20 30 kya pc dizmiş

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Oh be sonunda param olmadığı için bir şeyi destekleyebiliyorum

WhoCares

80+ Gold
Abdullah kesinlikle haklı arkadaşlar.Almayın abi ya. 3080 Aorus Xtreme aldım 8500e uygundan iyi ekran kartı düşürün alın abi.Bunlar ne herkes dolandırıcılık peşinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım bence maddiyatla alakası yok. Geçen hafta 5500 rx 5500 xt ekran kartlı kasaya monitör dahil 25 bine alan cocuk gördüm.Dolandırılıyorlar agacım
işte o kısım beni ilgilendirmiyor herkes kendinden sorumlu sen gidersin 25k ya alırsın başkası gider 10k ya alır aynı ürünü ama malesef eşitlik vs vs söz konusu olmadığı için çokta takılma

SadeceSeyf

80+ Gold
işte o kısım beni ilgilendirmiyor herkes kendinden sorumlu sen gidersin 25k ya alırsın başkası gider 10k ya alır aynı ürünü ama malesef eşitlik vs vs söz konusu olmadığı için çokta takılma
Eşitlikle alakalı bir konudan bahsettiğimizi düşünmüyorum şuan

WhoCares

80+ Gold
Eşitlikle alakalı bir konudan bahsettiğimizi düşünmüyorum şuan
o zaman sana şöyle yazayım parası var aliyor seni ilgilendirmez kimin kaçtan aldığı yada kimin kaçtan sattığı sen sana uygun olduğunu düşündüğün fiyattan alırsın o zaman

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Lol Senin Cevap Verdiğin Mesajda Sadece Fotoraf Var Ve 4070 Ti Başlıklo Önce Attığın Mesajları Kontrol Et Sonra Konuş Millete De Boş Boş Atar Yapma Haddini Bil Attığın Mesajın 3070 İlr Alakası Bile Yok Bana 3070 İle Laf Atıyon Boş Yapma
Alakası yok demenle konuyla olan alakanın sıfır olduğu belli oluyor daha konuşmaya gerek yok :DD

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Alakası yok demenle konuyla olan alakanın sıfır olduğu belli oluyor daha konuşmaya gerek yok :DD
Bro Konuyu Senden Daha İyi Biliyorum Boş Boş Laf Atacağına Adam Gibi Bişry Söyle Konuyı Açıklayacağına Hala Laf Sokma Peşindesin Ne Tür Bi Herifdin Sen Ya Neyse Uzatmaya Gerek Yok Kardeşim Büyüklük Bende Kalsın İyi Akşamlar

İceWolf

80+ Silver
Bak nasıl da kudurmuş lafı üstüne alıyor jelibon. Ciğerinize kadar tanıyorum artık sizi be.
Bizler zaten hep burdaydık, ama asıl bizler sizi tanıdık. Türkiyedeki sosyal medya ve forum hesaplarının %47 sinin sahte olduğunu ve bunlarında yarısının ajansların elinde olduğunu öğrendiğimde inanamamıştım. Ama sizleri tanıdıkça, 1 ajans çalışanının 100 den fazla hesabı yönettiğini öğrendikçe sizlerden iğrendik....

Az önce diğer hesaptan Allah(c.c.) öyle dedi, Hz Muhammed(s.a.v.) böyle dedi diyordun şimdide JELİBONamı geçtin. Birazdanda megri megri geldimi tamamdır.... Binbir suratlı, 100 hesaplı ajans militanı seniiii.....

Felixx

80+
Bizler zaten hep burdaydık, ama asıl bizler sizi tanıdık. Türkiyedeki sosyal medya ve forum hesaplarının %47 sinin sahte olduğunu ve bunlarında yarısının ajansların elinde olduğunu öğrendiğimde inanamamıştım. Ama sizleri tanıdıkça, 1 ajans çalışanının 100 den fazla hesabı yönettiğini öğrendikçe sizlerden iğrendik....

Az önce diğer hesaptan Allah(c.c.) öyle dedi, Hz Muhammed(s.a.v.) böyle dedi diyordun şimdide JELİBONamı geçtin. Birazdanda megri megri geldimi tamamdır.... Binbir suratlı, 100 hesaplı ajans militanı seniiii.....
Senin sahiben jelibon madeni buldu ya ne çabuk unuttun. Hemen de Allah,Muhammed karıştırmış tasmasının sahibi gibi. Bu millet bunları yemiyor artık koçum hadi başka kapıya.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Steam oyunları artık 700-1200 lira arası. Far cry 5 bile 700 lira. PS5 oyun fiyatlarından farkı kalmadı.
niye pahalı oyunlara bakıyosun en az 100 saat oynayacağın rdr2 99 tl 50+ saat oynayış sunan cyberpunk 125 tl witcher 15 tl vb vb hala fiyat avantajı olan oyunlar yeterince fazla pste böyle bi durum yok ama

Top Bottom